Horoscop pentru weekend: Urmează zile speciale

Ziua de vineri si intregul weekend sunt speciale in aceasta saptamana pentru majoritatea nativilor zodiacului. Au loc multe schimbari de interior in fiecare, in urma unor experiente puternice.

RomaniaTV.net
17 apr. 2015, 08:47
Horoscop pentru weekend: Urmează zile speciale

BERBEC – horoscop pentru weekend

Ziua de vineri este speciala pentru Berbeci avand in vedere ca vor avea o mare surpriza din partea persoanei iubite. Vor fi atat de fericiti pentru ce vor afla, incat intregul weekend il vor petrece alaturi de jumatatea lor, in cel mai romantic mod posibil. Dar nu doar Berbecii cuplati sunt avantajati, ci si cei celibatari. In acest weekend au sanse mari sa cunoasca pe cineva deosebit alaturi de care sa construiasca o relatie, astrele fiindu-le favorabile pe plan amoros.

Citeşte şi Horoscop: Zodiile care au cel mai mare succes în viaţă. Află dacă te numeri printre ele

TAUR – horoscop pentru weekend

Taurii au o zi de vineri destul de agitata, avand in vedere ca la locul de munca au mari dificultati in a-si duce la capat obligatiile de serviciu. Acest lucru va atrage atitudinea negativa a sefilor, insa in weekend vor reusi sa se debaraseze de aceste probleme si sa se relaxeze.

GEMENI – horoscop pentru weekend

Zi de vineri minunata pentru Gemeni, pe care o petrec in compania celor mai apropiati prieteni, neavand foarte mult de munca. In weekend vor face tot ceea ce isi doresc alaturi de persoana iubita, ceea ce ii va umple de energie pozitiva.

RAC – horoscop pentru weekend

Racii se pregatesc vineri pentru o vizita placuta din partea unei persoane pe care nu au vazut-o demult. Acest lucru va face ca pe parcursul intregului weekend sa petreaca momente incredibile in compania unora dintre cei mai vechi prieteni.

LEU – horoscop pentru weekend

Atat vineri, cat si in weekend nativii din Leu au destul de mult de munca. Insa, banii pe care ii fac in plus le pica foarte bine si se gandesc sa ii investeasca intr-o afacere de viitor, ceea ce ii face sa se simta si mai motivati.

Citeşte şi Horoscopul iubirii: De cine se îndrăgostesc zodiile

FECIOARA – horoscop pentru weekend

Fecioarele pe de alta parte se vor odihni atat vineri, cat si in weekend, avand in vedere ca au avut o saptamana destul de grea. Isi doresc foarte mult sa isi incarce bateriile pentru saptamana ce-i asteapta si vor face exact acest lucru.

Citeste continuarea pe Lyla.ro.