Horoscop. Planeta Venus îşi reia mişcarea directă. Efectele asupra vieţii tale amoroase

Începând cu 6 septembrie, Venus, planeta iubirii, a relaţiilor şi a banilor, îşi reia mişcarea directă, după o lungă perioadă în care a fost retrogradă şi ne-a dat planurile peste cap.

02 sept. 2015, 15:14
Horoscop. Planeta Venus îşi reia mişcarea directă. Efectele asupra vieţii tale amoroase

Venus a fost retrogradă de pe 25 iulie, ceea ce a însemnat că aproximativ o lună şi jumătate, sectorul amoros, dar şi cel financiar au fost destabilizate.

Din fericire, acum, că şi-a reluat cursul firesc, vom simţi o îmbunătăţire a vieţii amoroase. Vom reuşi să ne exprimăm sentimentele cu uşurinţă, iar conexiunea cu partenerul de viaţă va fi vizibil mai puternică.

Venus se află în prezent în zodia Leu, un semn de foc care îndeamnă la demonstraţii pasionale de iubire, declaraţii înfocate şi gesturi nebuneşti. Este semnul dramatismului, prin urmare nu ar trebui să te şocheze răbufnirile sentimentale ale unei persoane de sex opus din anturajul tău, dar nici cadourile extravagante pe care le-ai putea primi din partea persoanei iubite, dacă ai deja o relaţie stabilă.

La rândul tău vei simţi nevoia de a da frâu sentimentelor, de a te manifesta cu mult curaj şi pasiune, chiar dacă de obicei astfel de gesturi nu te reprezintă.

Şi în ceea ce priveşte partea materială se va simţi un aer benefic. Vei reuşi să-ţi refaci rezervele şi să scapi de presiunea datoriilor.

Relaţiile sociale vor avea de asemenea de câştigat. După o perioadă în care poate că nu ai fost înţeleasă aşa cum trebuie, acum ai şansa de a fi privită cu alţi ochi şi vei reuşi să depăşeşti neînţelegerile.

Sursa: eva.ro