Horoscop: Praf în pat, dar şi acasă. 3 zodii de bărbaţi de care e mai bine să te fereşti

Fiecare partidă de amor este diferită, cu atât mai mult cu cât poate fi o necunoscută pentru multe persoane. Dacă ai cunoscut un bărbat şi nu ştii ce te aşteaptă cu el în dormitor, trebuie să ştii că sunt câteva zodii care aproape că nu ştiu ce înseamnă să faci sex ca la carte.

RomaniaTV.net
10 feb. 2016, 09:43
Horoscop: Praf în pat, dar şi acasă. 3 zodii de bărbaţi de care e mai bine să te fereşti

Iata care sunt zodiile care nu dau randament nici in dormitor, dar nici in viata de zi cu zi:

Fecioara

Barbatul din zodia Fecioara nu exceleaza in dormitor. Si chiar daca el nu face fata intotdeauna cu brio unei partide de amor, da vina pe tine si te critica. In schimb, nu primeste cu bucurie nici un fel de indicatii pentru ca e convins ca le stie el pe toate. Chiar si asa, nu e dispus sa incerce lucruri noi, face mofturi la tot ce pare ceva mai iesit din comun. Si la fel este si in viata de zi cu zi. Greu de multumit, fapt pentru care viata alaturi de el nu este usoara.

Citeşte şi  SEX HOROSCOP: Ce zodie ţi se potriveşte în pat

Capricorn

Nici de la Capricorn nu trebuie sa ai asteptari prea mari. Nu isi propune sa fie un bun amant, pentru ca sexul nu este nicidecum pe primul plan in ceea ce il priveste. Cariera e prioritara si e dispus oricand sa renunte la o partida de amor doar pentru ca mai are ceva de lucru sau pentru ca nu si-a verificat emailurile.

Citeşte mai mult pe ele.ro