Horoscop: Riscă să rămână fete bătrâne. Zodii de femei care cu greu îşi găsesc jumătatea

Sunt mult prea pretenţioase pentru a-şi alege un partener potrivit dorinţelor lor sau sunt mult prea dificile pentru a putea păstra pe cineva alături. Vorbim despre acele femei care au toate şansele să rămână singure dacă nu schimbă ceva la comportamentul lor.

RomaniaTV.net
15 dec. 2016, 09:58
Horoscop: Riscă să rămână fete bătrâne. Zodii de femei care cu greu îşi găsesc jumătatea

Scorpion

Femeia nascuta in Scorpion nu are calitatile necesare unei relatii de durata. Este mult prea egocentrista si intoleranta incat sa poata accepta pe cineva langa ea fara sa incerce sa il puna in inferioritate, strivindu-i orgoliul. Pentru ca nu e dispusa sa faca niciun compromis, relatiile de lunga durata au de suferit in cazul sau. In plus, nici nu recunoaste vreodata cu adevarat ceea ce simte pentru o persoana, astfel ca cei care vor intra in viata ei vor iesi pe nebagate de seama.

Citeşte şi  Horoscop: Frica ta ascunsă, în funcţie de zodie

Varsator

Relatia unei Varsatoare tinde sa se destrame usor din cauza faptului ca ea, fiind extrem de sociabila si mereu in cautare de noi prieteni, il va neglija pe cel de langa ea. Partenerul sau trebuie sa fie deosebit de intelegator si de tolerant ca sa accepte flirturile sale constante cu alti barbati.

Citeşte mai mult pe ele.ro