Horoscop Sâmbătă 25 noiembrie. Vezi care zodii îşi încep weekendul cu noi provocări

Horoscop Sâmbătă 25 noiembrie. Deşi weekend, se anunţă o zi ocupată pentru unele zodii, care pot primi provocarea de a termina ce au început în cursul săptămânii sau de a lua deciziii financiare.

RomaniaTV.net
24 nov. 2017, 18:37
Horoscop Sâmbătă 25 noiembrie. Vezi care zodii îşi încep weekendul cu noi provocări

Berbec

Se pare ca sunteti irascibil si va nemultumeste aproape tot ce se petrece in jur. N-ar strica sa fiti mai conciliant, daca vreti sa nu stricati relatiile cu partenerul de viata si cu prietenii.

Taur

Astazi nu este indicat sa va ocupati de afaceri, fiindca sansele de reusita sunt reduse. De asemenea, va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii si sa nu cedati tentatiei unor chilipiruri.

Gemeni

Este posibil sa fiti surprins si dezamagit de o tranzactie care a dat rezultate mai slabe decat v-ati asteptat. Nu este cazul sa va pierdeti increderea. Pur si simplu, ziua de azi nu este favorabila afacerilor si nici comunicarii cu persoane importante. 

Rac

In prima parte a zilei este posibil sa fiti dezamagit din cauza unei schimbari neasteptate. Ar putea fi vorba despre anularea unei calatorii in care v-ati pus mari sperante. Nu va revarsati nervii! 

Leu

Se anunta o zi foarte buna pe plan profesional. Este posibil sa fiti recompensat pentru o realizare deosebita. Activitatea intelectuala va poate aduce in continuare mari satisfactii, inclusiv in plan financiar.

Fecioara

Este posibil sa fiti indispus din cauza dificultatilor financiare pe care le intampinati si sa aveti tendinta sa va izolati. Pe de alta parte, nu se intrevad probleme deosebite in plan sentimental.

Balanta

Astazi aveti tendinta sa faceti greseli aparent minore, dar care se pot dovedi costisitoare mai tarziu. Relatia cu persoana iubita este de asteptat sa decurga excelent.

Scorpion

In prima parte a zilei, ati putea fi tentat cumparati un obiect de valoare pentru camin. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata inainte de a da banii. 

Sagetator

Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, nu va pripiti in luarea unei hotarari. Este posibil sa aveti dificultati de concentrare si sa nu reusiti sa luati o decizie inspirata. 

Capricorn

Este posibil sa inceapa sa apara rezultatele muncii sustinute din ultima vreme. Totul se datoreaza perseverentei si seriozitatii cu care va achitati de responsabilitatile asumate. 

Varsator

Astazi sunt favorizate relatiile cu rudele si cu prietenii. In prima parte a zilei, este posibil sa va intalniti cu o persoana mai tanara cu care nu v-ati mai vazut de mult timp.

Pesti

Azi ar trebui sa fiti in forma si bine dispus, iar relatiile cu anturajul sa decurga foarte bine. Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel.