Horoscop săptămână 14-20 iulie: Cum stai cu iubirea în această perioadă

Săptămâna 14 - 20 iulie 2014 are un traseu bine definit, iar majoritatea nativilor trebuie să ia câteva decizii importante. Indiferent de natura problemelor, este necesară o analiză mai amănunţită până la adoptarea unor soluţii.

14 iul. 2014, 08:18
Horoscop săptămână 14-20 iulie: Cum stai cu iubirea în această perioadă

Cei care isi doresc schimbari majore pe plan sentimental trebuie sa nu se grabeasca sa traga anumite concluzii sau sa se arunce cu capul inainte in anumite situatii, altfel vor avea de suferit.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 14 – 20 iulie 2014:

Berbec

Poti sa descoperi noi oportunitati sau modalitati de a aduce un suflu nou in relatie, desigur, daca iti doresti cu adevarat sa continui pe acelasi traseu. Nemultumirile pe care le ai nu ar trebui sa le tii in tine, ci ar trebui sa prinzi momentul oportun pentru a i le spune partenerului de viata. Asadar, nu are sens sa bati pasul pe loc, ia atitudine.

Citeşte şi HOROSCOP pentru săptămâna 14 – 20 iulie 2014: Sub semnul lui Venus şi Jupiter

Taur

Singuratatea nu este o scuza pentru a te izola de prieteni sau pentru a renunta la micile placeri ale vietii. Inainte de a-ti plange mai mult de mila, invata sa te accepti asa cum esti, iar apoi restul va veni de la sine. Conservarea unei stari interioare de bine te va ajuta sa fii impacata cu tine si sa observi mai bine anumite detalii.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 14-20 iulie. Află ce spun astrele!

Gemeni

Daca petreci prea mult timp cu prietenii sau cu colegele de munca, atunci nu te mai intreba de ce partenerul de viata e nemultumit de modul in care te comporti. In aceasta perioada va fi necesar sa faci curatenie in viata sentimentala si sa incerci sa indrepti anumite greseli, altfel relatia ta va avea de suferit.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.