Horoscop săptămânal 12 – 18 octombrie. Luna NOUĂ îşi pune amprenta pe 4 ZODII

Horoscop saptamanal 12 – 18 octombrie. Uite ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si vezi cum te afecteaza Luna Noua.

11 oct. 2015, 10:28
Horoscop săptămânal 12 – 18 octombrie. Luna NOUĂ îşi pune amprenta pe 4 ZODII

Horoscop saptamanal 12 – 18 octombrie BERBEC

Finalul de saptamana este unul destul de solicitant pentru bunastarea fizica si mentala. Luna Noua de marti te gaseste in casa parteneriatelor de afaceri, astfel ca, daca vrei sa organizezi o intalnire importanta, acum este prilejul ideal. Evenimentul astral vine si cu o revitalizare a vietii familiale, asa ca acum este momentul sa treceti la pasul urmator la care te gandeai de ceva vreme.

Horoscop saptamanal 12 – 18 octombrie Taur

Luna Nouă de marti vine cu oportunitatea de a-ti ajusta stilul de viata si alimentatia, fara a fae insa schimbari bruste si fara exagerari. Te asteapta o saptamana solicitanta la locul de munca, asa ca ai grija sa nu generezi conflicte cu cei de la birou. Miercuri si joi te asteapta evenimente importante in sanul familiei, iar daca ai promis ca in weekend vei petrece mai mult timp cu cei dragi, asigura-te ca iti respecti promisiunea.

Horoscop saptamanal 12 – 18 octombrie Gemeni

Mijlocul saptamanii vine cu o serie de schimbari in ceea ce priveste forma ta fizica, asa ca nu-ti neglija organismul in aceasta perioada. Luna Noua de marti te poate ajuta sa iti suplimentezi veniturile, insa nu uita ca nu trebuie sa investesti mai mult decat esti dispus sa pierzi. Daca esti singur/a, acum iti poti intalni adevarata iubire, iar daca urmaresti sa iti repui relatia pe drumul bun este indicat sa faci tu primul acest demers.

Horoscop saptamanal 12 – 18 octombrie Rac

Luna Noua vine cu un sfat pentru tine: incearca sa nu-i mai judeci pe altii dintr-o perspetiva subiectiva si sa privesti episoadele din viata ta prin lentila nepartinitoare. Acum este momentul sa acorzi o atentie deosebita locuintei, astfel ca, daca inca nu ai una, nu ar strica sa urmaresti cu atentie anunturile de vanzare-cumparare. Pentru ca Luna este cea care vegheaza asupra ta, in aceasta saptamana reusesti sa cazi la pace cu unul dintre parinti, mai ales ca in ultima vreme nu prea v-ati mai avut la suflet.

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com