Horoscop SAPTAMANAL 15-21 octombrie 2018. Atentie la extreme! Si cald si rece! Si armonie dar si nervozitate!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 15-21 octombrie 2018, ultima saptamana a zodiei Balanta.  In aceasta perioada, energia Scorpionului incepe sa devina dominanta si sa capete din ce in ce mai mult teren. Pana la urma, suntem la distanta de o saptamana inainte ca Soarele sa intre in zodia Scorpionului.

RomaniaTV.net
13 oct. 2018, 18:18
Horoscop SAPTAMANAL 15-21 octombrie 2018. Atentie la extreme! Si cald si rece! Si armonie dar si nervozitate!

Acum, Venus planeta relatiilor, iubirii si armoniei este retrograd in Scorpion pana la finele lunii octombrie, iar Mercur, planeta gandurilor si comunicarii, este tot in Scorpion, tot pana pe 31 octombrie.
 
 Ultima saptamana traita sub armonia zodiei Balantei incepe frumos.

Luni 15 octombrie 2018, Mercur in conjunctie cu Venus. Cele doua astre aflate in Scorpion pana la finele lunii ne ofera cel mai potrivit moment pentru a spune cuiva cat de mult il iubim. Acum esti in contact cu ce iubesti la o persoana si poti exprima asta mult mai usor decat alta data. Ai putea si sa iti arati aprecierea pentru cineva printr-un cadou sau alta forma de afectiune.

La fel de bine, ai putea tu sa primesti iubirea si aprecierea cuiva, un compliment, o scrisoare, o invitatie, un cadou sau chiar bani.

Iti poti face prieteni noi datorita interactiunii sociale crescute. Cere si ofera favoruri din iubire. Iesi la o intalnire, inclusiv cu tine insuti. Reasigura-te ca te iubesti pe tine inainte de a iubi pe altcineva.

Aceasta energie benefica ne ajuta si la negocieri de orice fel din pricina usurintei in comunicare a tranzitului. Poti gasi intelegeri pasnice la dispute si poti sa te simti increzator in orice deal pe care il inchei.
Din fericire, energia cu care incepem saptamana este continuata de un nou val de energie benefica, de alt tip datorita a ce se intampla Vineri.

Vineri 19 octombrie 2018 are loc un dublu tranzit pentru Mercur : pe de-o parte Mercur va fi in trigon cu Neptun, pe de alta va fi in cuadratura cu Marte. Facem balet intre doua energii total opuse !

La ce ne ajuta visatorul Neptun?

Ti se va stimula creativitatea, imaginatia, sensibilitatea si spiritualitatea. Mintea este deschisa spre vise fanteziste. Sensibilitatea crescuta de Neptun ajuta la orice munca ce implica armonie precum poezia, muzica si dansul.

Toate abilitatile de comunicare vor beneficia de aceasta influenta placuta, usoara si care nu ameninta. Oamenii vor dori sa te asculte, in special cine se simte atras de tine. Toate simturile sunt armonizate pentru a comunica eficient si la un nivel non verbal, prin gesturi, ochi, telepatie.

Insa, atentie la efectele lui Marte in aceeasi zi!

Pe cat de placuta este energia sensibila si armonioasa adusa de Mercur, pe atat de multa prudenta trebuie sa avem din pricina lui Marte. Aceasta cuadratura ne poate impinge sa gandim pripit si sa fim agresiv si impulsivi. Poti sari la concluzii si la decizii gresite sau risti sa spui cuvinte eronate care pot duce la discutii, certuri sau ostilitate.

Daca nu esti atent, relatiile personale pot suferi sub aceasta influenta. Cand interactionam cu oamenii, ideea este sa ascultam cu atentie si sa gandim de 2 ori inainte sa vorbim.

Sa nu iei decizii majore sub aceasta energie. Fii atent daca intri in negocieri, aspecte legale, studiu, munca cu hartiile. Aceasta stare nelinistita si oscilanta risca sa iti deterioreze planurile.

Exprima-ti aceasta energie nervoasa in moduri constructive si in multa activitate fizica.
 
Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 15-21 octombrie 2018:
 
Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, aceasta perioada este plina si importanta pentru tine. Perceptia ta si abilitatile de comunicare sunt foarte activate din pricina configuratiilor astrale si ele te ajuta sa iti expimi gandurile si sentimentele. O situatie neasteptata si stresanta poate aparea spre finele saptramanii, in special daca intentionezi sa calatoresti. Ia in calcul mai bine ce simti si ce vrei cu adevarat, in loc sa tot insisti pe situatii care nu duc nicaieri. Saptamana iti da oportunitatea sa iti schimbi planurile pe un subiect care te preocupa. Ai incredere in instinctele tale, in special cand vine vorba de relatii si aspecte financiare.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Draga Taur, aceasta saptamana va permanentiza unele din schimbarile ce au loc in relatiile tale. Planetele creaza un mediu in care trebuie sa fii mult mai atent. Pastreaza-ti planurile si gandurile doar pentru tine si nu le impartasi cu toata lumea. Sociabilitatea ta va deveni mai intensa si vei avea ocazia sa petreci timp minunat cu cei dragi. Reviziuieste-ti si prioritizeaza orice subiecte ce au legatura cu increderea, cu banii si cu valorile. Vei fi preocupat care este modul ideal de a gestiona o situatie de miza pentru tine. Ca sa reusesti, ia-ti tot timpul din lume ca sa te gandesti si mai ales sa simti cum e mai bine.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Draga Gemeni, in aceasta saptamana focusul tau se indreapta spre munca si spre oamenii implicati in tot ce inseamna activitatea ta profesionala. Exista anumite aspecte aici pe care trebuie sa le gestionezi. Vei avea agenda plina, insa este nevoie si sa fii atent la detalii si sa gandesti cu un pas in avans. Asteapta-te la ceva tensiuni spre finele saptamanii, ce poate izbucni de la o problema preexistenta. Un vechi prieten se prea poate sa reapara si sa te faca sa te intrebi daca aceasta relatie ar trebui revitalizata sau ar trebui lasata acolo unde era, in trecut.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.