Horoscop SĂPTĂMÂNAL 16-22 IULIE 2018. Ce vine după eclipsa parţială de Soare?

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 16-22 iulie 2018, ultima saptamana din zodia Racului in care se afla acum Soarele, ultimele zile inainte de a intra in maiestuosul, demnul si stralucitorul Leu din 23 iulie.

14 iul. 2018, 19:06
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 16-22 IULIE 2018. Ce vine după eclipsa parţială de Soare?

Vineri 13 iulie, Luna a fost Noua si a fost si prima eclipsa din acest sezon de vara, anume eclipsa solara partiala in Rac. Acest eveniment este unul important, cu o energie puternica si de regula dupa o eclipsa nu vin imediat alte evenimente astrale semnificative, tocmai pentru ca Universul sa ofere si sa aseze fiecaruia in parte experientele, lectiile si darurile pe care un asemenea tranzit astral il aduce.

De altfel, vara 2018 este definita ca vara eclipselor, fiind 3 si nu 2 cum sunt de regula. Aceste eclipse de Soare si de Luna vin sa ne intrebe:

Este ceva ce te tine pe loc? Poate o fosta iubire? Poate o oportunitate pierduta? Un vis neimplinit? Urmatoarea luna ne promite un nou inceput. Este vara perfecta pentru a depasi orice parea ca ne tine blocati, obstructionati, de netractat si fara posibilitatea de a merge mai departe cu usurinta. Este timpul sa te duci inapoi si sa corectezi greseli din trecut, ca sa cureti aerul oricaror suferinte si sa termini acea poveste pentru a putea merge inainte.

Asadar, sa privim cu mai multa atentie si in detaliu ce aduc aceste viitoare eclipse si citeste aici Horoscopul eclipselor verii 2018, cum te impacteaza in functie de zodie.

Astfel, principalul tranzit astral demn de remarcat pentru saptamana 16-22 iulie este tocmai duminica 22 iulie, cand Venus aflat in Fecioara face un aspect de sextil cu Jupiter aflat in Scorpion.

Despre Venus, planeta iubirii si relatiilor, stim ca este in Fecioara din 10 iulie si va sta aici pana pe 6 august, invatandu-ne sa iubim pragmatic, concret, aplicat, asa cum numai Fecioara o poate face.

Totul despre cum ne influenteaza Venus in Fecioara relatiile, inclusiv pana la punctul de a le intari semnificativ sau a le destrama, este scris aici.

Despre Jupiter, planeta norocului, oportunitatilor, banilor si expansiunilor, stim deja ca a iesit din miscarea sa retrograda tot din 10 iulie si acum este in Scorpion. Jupiter in miscare directa este o bucurie pentru toata lumea si asteptam cu entuziasm oportunitatile pe care ni le pregateste si de care avem atata nevoie.

Acest tranzit astral Venus in sextil cu Jupiter este unul excelent si foarte benefic pentru toata lumea ! Chiar avem nevoie de aceasta energie dupa cea opusa a eclipsei partiale de Soare recente dar si a cinci astre aflate in retrograd la acest moment : Marte, Saturn, Neptun, Pluto si Chiron. In curand vor fi 6 pentru ca din 26 iulie si Mercur va fi retrograd.

Asadar, pentru acum sa ne bucuram de ce ne aduce Venus in sextil cu Jupiter:

Acesta este excelent pentru distractie, party-uri si a iubi. Cu totii ar trebui sa ne simtim calzi si fericiti in interiorul nostru si sa ne dorim sa impartasim aceste emotii bune. Acest tranzit este un indicator al norocului si poti primi cadouri, bani sau complimente. Vei fi si in dispozitie generoasa si deloc lacom.

Socializarea este favorizata pentru ca va creste carisma, popularitatea si farmecul oamenilor. Ne vom dori sa aratam bine si sa ne simtim excelent.

Sexul este o cale excelenta de a ne manifesta afectiunea sub acest tranzit si ne vom simti si vom fi mai atractivi decat de obicei. Este o perioada excelenta pentru intalniri romantice, daca esti singur.

A-ti face prieteni este ceva usor acum si acestia vor fi autentici si veti beneficia reciproc.

Daca planifici sa pleci intr-o calatorie este foarte bine, in special calatoriile la distanta lunga sunt favorizate. Vei invata multe despre alte culturi si iti vei largi perspectiva vietii. Investitiile financiare sunt favorizate iar norocul si cresterea se vor simti alaturandu-se bunei educatii. Toate interactiunile si dealurile vor fi satisfacatoare si pline de cooperare.

Singurul pericol la care sa fim atenti sub acest tranzit este o tendinta spre exces, in special cu alimentele dulci si substantele care dau dependenta.

Concluzionand, in saptamana 16-22 iulie inca suntem atenti ce ne aduce Universul ca experienta urmare a energiei eclipsei partiale de Soare in Rac de vineri, ne luam ramas bun de la zodia Rac si ne pregatim pentru zile excelente datorita cooperarii benefice dintre doua mari astre minunate pentru noi : Venus si Jupiter.

Iata horoscopul saptamanal pentru 16 – 22 iulie 2018:

In fiecare duminica, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In aceasta saptamana, este posibil sa iti simti pozitia slabita intr-o anumita relatie atunci cand vine vorba de a-ti stabili si impune propriile prioritati. Asta se intampla pentru ca altcineva nu mai este suficient de interesat ca pana acum. Nu lasa asta sa te infranga ci din contra. Priveste aceasta posibila schimbare drept un cadou de la Univers urmare a eclipsei de Soare. Exista multe oportunitati dincolo de aceasta situatie. Chiar acum insa, este important sa iti restabilesti cu claritate ce este cu adevarat important pentru tine, ce responsabilitati vin la pachet cu a-ti urma acest drum si daca esti dispus sa ti le asumi.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In aceasta saptamana, iti poate aparea o oportunitate de a pune sfarsit unei anumite situatii care nu mai este viabila datorita obligatiilor care sunt puse asupra ta. Nu mai are niciun fel de rost sa continui sa mergi pe aceeasi carare ca pana acum care nu face decat sa te epuizeze si sa iti stoarca energia vitala necesara pentru altceva mai bun. Trebuie sa privesti total diferit situatia pentru ca solutia noua sa inceapa sa functioneze dupa mijlocul lunii septembrie.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Asteptarile pe care altii le tot au de la tine te pot pune sub asa de multa presiune incat sa iti fie dificil sa gandesti clar, drept, echilibrat. Cel mai important pentru tine in aceasta saptamana este sa iti gasesti un ritm de pace si echilibru sufletesc care sa se rasfranga benefic asupra activitatilor zilnice. Vei aduna multa satisfactie din a te ocupa de lucrurile normale de rutina si a nu le lasa scapate din mana datorita neatentiei sau concentrarii pe altele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO