Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Oana Hanganu. Luna Nouă aduce mai mulţi bani pentru Fecioare

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Oana Hanganu. Mai mulți bani pentru Fecioare, mai multă iubire pentru Gemeni. Ce au pregătit astrele pentru toate zodiile.

RomaniaTV.net
12 oct. 2017, 16:23
Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Oana Hanganu. Luna Nouă aduce mai mulţi bani pentru Fecioare

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie 2017 este marcat de 3 evenimente astrologice importante, care au loc în zodiile Scorpion și Balanță.

Primul eveniment este intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion, în ziua de marți, 17 octombrie.
Mercur va rămâne în Scorpion până în noiembrie și va amplifica dorința noastră de a fi informați, pasiunea pentru mistere și tendința de a citi printre rânduri.

În plan amoros, trăirile vor fi intense, la fel ca și dorința de a deține controlul și puterea în relație.

Al doilea eveniment important va avea loc în ziua de 19 octombrie, când va fi Lună Nouă în Balanță, zodia Mariajului și a parteneriatelor profesionale, diplomației, echilibrului și armoniei.
Luna Nouă va fi în opoziție cu planeta Schimbărilor, Uranus, aflată în zodia de foc Berbec. Se pot spune multe, se pot face reproșuri, se pot lua, la nervi, decizii radicale și s-ar putea ca, pentru multe relații, această Lună Plină să fie un „probă de foc”.

Al treilea eveniment va avea loc duminică, 22 octombrie, când planeta Marte va intra în Balanță. Astfel, începând de duminică, Balanțele vor „găzdui” planeta Pasiunii și acțiunii, dar și „planeta Războiului”.
Marte va tulbura apele în unele relații, va aduce mai multă pasiune în altele, dar va provoca și momente de criză și chiar despărțiri în cuplurile sau colaborările în lucrurile „scârțâie” deja.

Săptămâna va fi complicată și va cere tuturor un plus de prudență și de echilibru.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 octombrie 2017. Luna Nouă în Balanță aduce schimbări în relații și colaborări. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii câștigă sau pierd pe mâna lor. Orgoliile și resentimentele pot distruge relațiile. În plan financiar, vin vești bune.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Berbec pune accent pe relațiile nativilor și pe banii sau avantajele ce pot fi obținute cu ajutorul altora.

Intrarea planetei Mercur în Scorpion în data de 17 octombrie va provoca multe discuții în cuplu, în încercarea de a gestiona mai bine bugetul comun.

Prezența lui Mercur în Scorpion le poate aduce Berbecilor și vești importante privind creditele solicitate sau în derulare, aplicațiile depuse pentru burse ori diverse finanțări sau negocierile pe marginea unor contracte de afaceri sau colaborări.

Colaborările Berbecilor vor sta sub semnul schimbării și neprevăzutului, iar Luna Nouă din data de 19 octombrie va fi însoțită de decizii importante.

Dar în aceeași zi, opoziția dintre Soarele aflat în casa Parteneriatelor și Uranus, aflat în zodia Berbec, îi poate face pe nativi mai impulsivi, crescând riscul unor decizii luate la nervi, cu efecte pe termen lung.

Berbecii se pot retrage din diferite parteneriate sau pot încheia, brusc, negocieri pe marginea unor contracte sau discuții pe marginea unor proiecte.

Nativii care vor reuși să își țină în frâu orgoliul și impulsivitatea pot prelua controlul în parteneriate prin aflarea unor informații secrete sau prin accesul la persoane cu putere, care le pot deveni aliați.

În plan sentimental, săptămâna vine cu posibile „focuri de artificii” pentru Berbecii singuri, cu pasiuni intense, dar nu neapărat de durată.

Pentru cei care au deja o relație, intrarea lui Mercur în Scorpion poate aduce vești bune legate de veniturile partenerului de viață, iar Luna Nouă din 19 octombrie poate aduce un nou început.

Dar, în cuplurile în care orgoliile sau resentimentele vor fi mai puternice decât iubirea, se poate ajunge la despărțire.

Iar asta, cu atât mai mult cu cât în seara zilei de duminică, 22 octombrie, Marte va ajunge în casa Parteneriatelor din astrograma Berbecilor. Iar Marte este „planeta Pasiunii”, dar și „planeta Războiului”.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii își schimbă job-ul sau încep un proiect personal. Ar fi bine să își calculeze corect resursele înainte de a „pleca la drum”.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Taur pune accent pe viața profesională și pe relațiile nativilor.

In cuplu, Taurii vor face declarații și vor reuși să comunice excelent cu partenerul de viață, ajutați de intrarea planetei Mercur în casa Parteneriatelor din astrograma lor, în data de 17j octombrie. Iar în casa Parteneriatelor se află, din 10 octombrie, și Marele Benefic Jupiter.

În plan profesional, Mercur, planeta Comunicării, îi va ajuta pe Tauri să aibă succes în negocieri, să semneze contracte avantajoase și să comunice foarte bine cu principalii colaboratori.

În același timp, Mercur în Scorpion îi poate mobiliza pe mulți nativi să demareze afaceri comune cu partenerul de viață.

Vești bune legate de carieră pot primi Taurii în jurul datei de 19 octombrie, când va fi Lună Nouă în Balanță. Iar această Lună Nouă va influența casa Profesiei din astrograma lor.

Unii nativi vor primi un job nou, alții vor fi promovați, în timp ce alții vor renunța la actualul loc de muncă pentru a se dedica unor proiecte personale. Aceștia din urmă ar trebui să nu vorbească prea mult despre planurile lor înainte de ale transforma în realitate și, pe cât posibil, să își evalueze corect resursele înainte de a „porni la drum”.

Venus, planeta care îi guvernează și care se află, deja, în casa Profesiei din astrograma lor, îi va ajuta pe Tauri să atragă oamenii și oportunitățile de care au nevoie pentru a avea succesul dorit.

Iar din seara zile de duminică, 22 octombrie, în aceeași casă a Profesiei va ajunge și Marte, planeta Acțiunii. Marte le va Taurilor energia și curajul de care vor avea nevoie pentru a face schimbările dorite.

Dar, până duminică, Marte se va afla în casa Iubirii din astrograma Taurilor, aducând pasiune în cuplu, dar și posibile tensiuni, multe dintre acestea fiind legate de planurile de viitor ale nativilor. Dar, cu tact și răbdare, certurile pot fi evitate. Taurii trebuie să asculte și ce are de spus persoana iubită!

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii au parte de surprize în plan sentimental. Cei singuri se îndrăgostesc la prima vedere sau se lasă atrași într-o aventură.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Gemeni pune accent pe viața sentimentală și pe cea profesională.

Intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion, în data de 17 octombrie, poate aduce vești importante legate de viața profesională a Gemenilor.

Mercur este planeta care îi patronează pe Gemeni și, până în noiembrie, va acționa în tandem cu Marele Benefic Jupiter, favorizând schimbările și progresul acestora în carieră.

Vor fi favorizați în special cei care lucrează în domenii legate de comunicare, transport sau comerț sau cei care se orientează către aceste domnii.

În plan sentimental, Gemenii pot avea parte de surprize, în special în jurul datei de 19 octombrie, când Luna Nouă va avea loc în casa Iubirii din astrograma lor.

Atunci, o nouă iubire poate să apară în viața lor! Dar prezența planetei Saturn în casa Parteneriatelor le cere să dea dovadă de maturitate și responsabilitate și să nu se lase duși de val.

Iar asta, mai ales că duminică, 22 octombrie, planeta Pasiunii, Marte, va intra în casa Iubirii, sporind cheful Gemenilor pentru aventuri sentimentale.

Pentru Gemenii care au o relație stabilă, Luna Nouă din 19 octombrie poate aduce mai multă afecțiune și înțelegere, dar și dorința de a avea un copil sau chiar o veste mult așteptată în acest sens.

O altă veste pe care Gemenii o pot primi de Lună Nouă poate avea legătură cu succesul obținut de copiii nativilor.

Vești importante pot primi, între 18-21 octombrie și Gemenii care lucrează în domenii ce le permit exprimarea creativității sau în proiecte dedicate copiilor.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii pot fi ceruți în căsătorie sau află că vor deveni părinți. În relațiile „cu vechime” se reaprind pasiunea și gelozia.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Rac pune accentul pe casă, familie, iubire și copii.

Racii vor avea parte de o săptămână cu adevărat specială. Comunicarea cu cei mici sau călătoriile în compania acestora, dar și comunicarea în cuplu vor fi sprijinite de intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion, în data de 17 octombrie.

Mercur se va alătura Marelui Benefic Jupiter, aflat, deja, în Scorpion și în casa Iubirii și a copiilor din astrograma Racilor.

Mai mult, în ziua de miercuri, 18 octombrie, se va forma o așa-numită „conjuncție” între Mercur și Jupiter, care poate aduce o veste extraordinară pentru Raci.

Aceștia pot fi ceruți în căsătorie pot afla că vor deveni părinți sau pot afla de nașterea unui copil în familia unei rude.

Pentru Raci, familia este, întotdeauna, o prioritate, iar Luna Nouă din data de 19 octombrie le poate aduce vești importante despre părinți sau soluții la probleme mai vechi legate de o casă ori de un teren.

Pentru unii nativi Rac, Luna Nouă poate însemna mutarea în casă nouă sau decizia de a cumpăra o locuință.

Această Lună Nouă va avea loc în zodia Balanță, unde se află, deja, planeta Iubirii și diplomației, Venus.

Pentru unii nativi Rac, asta înseamnă împăcarea cu o rudă sau revederea cu persoane dragi, în timp ce pentru alții, ajutor financiar acordat cuiva din familie sau cheltuieli pentru amenajarea sau decorarea casei părintești.

În zodia Balanță va ajunge, duminică, 22 octombrie, și planeta Marte, care va „condimenta” relația de cuplu.

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii își fac mai mult timp pentru a discuta cu părinții, pentru a-și vizita rudele și pentru a lua parte la evenimente de familie.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Leu pune accentul pe „agenda de lucru” și pe familie.

Leii vor acorda o atenție sporită familiei, așa cum îi îndeamnă planeta Comunicării, Mercur, care va intra marți,17 octombrie, în zodia Scorpion.

Mercur în Scorpion va dinamiza sectorul Casei și al familiei din astrograma Leilor, acolo unde se află, din 10 octombrie, Marele Benefic Jupiter.

Leii își vor face mai mult timp pentru a discuta cu părinții, pentru a-și vizita rudele și pentru a lua parte la diferite evenimente de familie.

Căsătoria unei rude poate fi un astfel de eveniment, prezența lui Jupiter în Scorpion însemnând, pentru Lei, și extinderea familiei.

Dar, la fel de bine, poate fi vorba chiar de propria nuntă, pentru că Jupiter îi înseamnă pe Leii necăsătoriți să se așeze la casa lor, iar Saturn le sporește responsabilitățile în iubire.

Leii pot lua decizii sau pot primi vești importante în preajma zilei de 19 octombrie. Atunci va fi Lună Nouă în Balanță, zodia mariajului și a parteneriatelor.

Luna Nouă din 19 octombrie va activa și agenda Leilor, care vor primi invitații la diferite evenimente, vor întâlni oameni noi sau vor călători în locuri pe care nu le-au mai vizitat.

Tot Luna Nouă îi poate inspira pe Lei să negocieze cu succes contracte și să planifice afaceri și proiecte noi.

Pentru toate acestea vor avea mai multă energie începând din 22 octombrie. Atunci Marte, planeta Acțiunii, va intra în zodia Balanță și în casa Comunicării și afacerilor din astrograma lor.

Citeşte mai mult pe huff.ro