Horoscop SAPTAMANAL 23-29 IULIE 2018.Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului si NU NUMAI! Ce trebuie sa ti se intample SE VA INTAMPLA

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 23-29 iulie 2018, o saptamana cu adevarat mare si puternica pentru aceasta vara si pentru tot anul 2018 !

RomaniaTV.net
21 iul. 2018, 17:16
Horoscop SAPTAMANAL 23-29 IULIE 2018.Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului si NU NUMAI! Ce trebuie sa ti se intample SE VA INTAMPLA

Saptamana incepe cu intrarea maiestuoasa a Soarelui in puternicul si fierbintele Leu pentru o luna de acum incolo, incepand de luni 23 iulie.

Joi 26 iulie, Mercur intra in miscare retrograda pana pe 19 august. Este a doua oara pe 2018 cand Mercur e retrograd (dupa perioada 22 martie – 15 aprilie) si nu este ultima, va mai fi o data incepand cu 16 noiembrie. Mercur retrograd se alatura celor 5 astre deja retrograde la acest moment (Marte, Saturn, Neptun, Pluto si Chiron), devenind astfel a sasea planeta ce ne pune la multa treaba interioara cu noi insine.

Vineri 27 iulie are loc unul din cele mai asteptate evenimente astrale ale secolului, anume Luna plina sangerie in Varsator si totodata cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului, ce va dura 103 minute!
Ce inseamna fiecare din aceste trei mari evenimente pentru noi?

Sa privim cu mai multa atentie si in detaliu ce aduc aceste viitoare eclipse si citeste aici Horoscopul eclipselor verii 2018, cum te impacteaza in functie de zodie.

Viata noastra sub zodia Leului. La ce sa ne asteptam o luna

Soarele intra in maiestuosul, fierbintele si puternicul Leu intre 23 iulie si 23 august 2018 si este timpul sa iti deschizi inima si sa savurezi viata si vara aflata la mijlocul ei.

Sezonul zodiei Leului poate fi perioada in care ne simtim mai usurati si eliberati. Pusi pe bucurii, pe sarbatorit si pe generozitate, aceasta energie vrea sa traim viata din plin si la potential maxim, ca sa apreciem ce avem acum si aici.

Zodia Racului ne-a facut sa ne retragem in noi, sa fim mai emotionali si nesiguri, desi suntem in zile placute de vara, mai nostalgici sau melancolici chiar si cand totul este in regula.
Insa energia zodiei Leului vine la momentul potrivit pentru a schimba lucrurile si a ne lua puterea inapoi.

Este o perioada provocatoare ca sa te simti foarte puternic si increzator, totusi Leul asta iti aduce: sansa sa iti cresti exponential puterea si increderea. Cum? Reflectand ce ai putea face diferit. Cum sa te prezinti diferit in lume. Cum sa te scuturi de situatii care ti-au fost impuse, luandu-ti puterea.

Mercur retrograd

Telefoane defectate, documente ratacite, contracte citite insuficient, intalniri suprapuse si confuzii in conversatii, cu alte cuvinte : bun venit in a doua oara in acest an sezonul lui Mercur retrograd ce incepe de joi 26 iulie pana pe 9 august 2018.

Mercur este planeta gandurilor, al detaliilor, al comunicarii si al calatoriilor pe distante scurte si el influenteaza ce se intampla in mediul nostru invecinat. Cand este retrograd, aceste lucruri peste care conduce Mercur se pot da peste cap, cauzand mai multa confuzie, comunicari gresite si ghinioane decat de regula. Din aceasta cauza, Mercur retrograd este o perioada temuta de multi, dar nu trebuie sa fie asa! Pana la urma, Mercur merge retrograd de 3-4 in fiecare an, deci am putea foarte bine sa ne obisnuim cu asta si sa gasim o modalitate ca miscarea lui sa functioneze pentru noi.

Un beneficiu al lui Mercur retrograd este ca aduce trecutul din nou in atentia ta.

Cu alte cuvinte, este o perioada excelenta sa lamuresti si inchizi vechi relatii lasate in coada de peste, sa revizui si termini proiecte sau idei. Intrucat comunicarea este afectata cand Mercur este retrograd, este un timp foarte bun sa te gandesti foarte bine ce vrei sa spui, inclusiv in ce crezi si sustii in fata oamenilor. Limbajul cu dublu inteles nu va fi tolerat – in loc sa spui „poate” atunci cand nu ai nicio intentie sa faci ceva, spune NU!

Vineri 27 iulie, Luna plina sangerie si cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul 21!

Asa cum se stie, avem eclipsa de luna numai atunci cand Luna este plina si cand ea practic intra sub umbra Pamantului. Afla aici de ce este cea mai lunga eclipsa a secolului si ce aduce deosebit!

Aceasta eclipsa totala lunara va acoperi Luna plina in Varsator intr-o mantie stralucitoare rosie Vineri noaptea, deci pregateste-te pentru o priveliste spectaculoasa a cerului. Eclipsa va dura in total o ora si 43 minute dar intreaga perioada de timp cat eclipsa este si partiala este de 3 ore si 55 minute !

In astrologie, eclipsele totale sunt cele mai puternice ca efecte si semnificatii. Cu cat tin mai mult, cu atat sunt mai puternice. Fiind cea mai lunga eclipsa de luna din secolul 21, evenimentul este … MARE!
Nu doar ca eclipsa este totala, dar este si in conjunctie cu Marte.

Planeta rosie Marte practic va straluci chiar langa Luna rosie sangerie pe 27 iulie. Ce mai noapte! Marte este cel mai aproape de Pamant si mai stralucitor ca oricand si este si retrograd. Avem asadar toate elementele pentru o eclipsa absolut spectaculoasa pe care nu o vom uita ani la rand.

Desigur, nu toata lumea va fi afectata de ea pentru ca nu toti avem planetele in harta natala in Varsator sau Leu, dar daca le ai, aproape cert ceva cumva se va intampla. Asteapta-te la neasteptat. Eclipsele sunt celebre pentru ca aduc schimbari si transformari majore in vietile oamenilor.
Mesajul unei asemenea eclipse este: ce trebuie sa se intample se va intampla.

Atat Varsatorul cat si Leul au de-a face cu egoul si cu rolul pe care il joci in lume : traiesti din inima, esti sincer cu tine chiar daca asta inseamna sa fii un lup singuratic (Leu) sau iti folosesti darurile ca sa sustii un obiectiv mai mare (Varsator)?

In ambele cazuri, eclipsa pune egoul la munca. Ca sa iti stralucesti lumina in lume, trebuie sa indraznesti sa stralucesti. Poate fi mai dificil decat crezi pentru ca implica o responsabilitate. Unii oameni nu agreaza lumina ta, deci e nevoie sa accepti ca nu toti sunt ca tine si sa faci anumite alegeri. Despre asta este energia Leului in a carui zodie are loc celebra eclipsa totala de Luna.

Wow, ce mai saptamana! Iata si horoscopul saptamanal pentru 23-29 iulie 2018:
Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O turnura neasteptata de evenimente conectate cu ceea ce a fost o prioritate importanta pentru tine poate fi o sursa de soc. Spectaculoasa saptamana iti da ocazia sa privesti obiectiv care iti este adevarata satisfactie din ultimul timp. Daca nu a fost asa de grozava, a avea parte de o schimbare dramatica poate ca nu este chiar cel mai rau lucru posibil pentru binele viitorului tau. Retine sa mergi pe directii care iti aduc beneficii financiare si nu risca nimic pe tema sigurantei tale viitoare, indiferent de domeniu.
Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Daca traiesti situatii de insatisfactie legat de autoritati sau persoane cu rol oficial in viata ta, daca simti ca se asteapta prea mult de la tine si ca ai multa presiune pe tine pentru care trebuie sa iti asumi raspunderea, va fi imposibil sa ignori aceste trairi si constatari. Te vei putea confrunta cu aceste angoase insa recomandarea saptamanii este sa continui pentru moment sa mergi pe drumul pe care te afli. Trebuie sa incetezi sa te ingrijorezi. Fii pregatit sa stai drept si demn pentru a primi solutii neprevazute dar benefice pentru viitorul tau ce vin la momentul potrivit.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro