Horoscop săptămânal 23-29 martie. Cine sunt favoriţii astrelor pe final de lună

Peștii încep săptămâna cu stângul, în timp ce Racii au posibilitatea de a repara relațiile cu cei apropiați. Vezi ce-ți rezervă și ție astrele pentru săptămâna 23 - 29 martie.

RomaniaTV.net
22 mart. 2015, 19:15
Horoscop săptămânal 23-29 martie. Cine sunt favoriţii astrelor pe final de lună

Horoscop săptămânal 23 – 29 martie:

Berbec. Acest nativ va avea parte de un început de săptămână plin de energii pozitive și va primi o veste bună din partea familiei. O persoană dragă din casă va scăpa, în sfârșit, de calvarul din ultima vreme. La locul de muncă toate merg ca pe roate, iar promovarea ori mărirea de salariu va veni în această perioadă. Mizați pe încrederea în sine și totul va fi perfect.

Taur. Foarte schimbători în această săptămână, Taurii văd doar roșu în fața ochilor în primele zile. Încercați, pe cât posibil, să vă relaxați cu o plimbare în aer liber, ori un ceai calmant. Cu sănătatea stați foarte bine, iar regimul alimentar începe să dea roade. Atenție cu familia, căci tendința de a-i domina pe cei din jur s-ar putea să vă îndepărteze de aceasta.

Gemeni. Creativitate. Acesta este cuvântul care domină săptămâna acestor nativi. Chiar dacă la prima vedere ideile voastre par prea îndrăznețe, mizați pe ele cu încredere și veți vedea cum aprecierea la locul de muncă nu va întârzia să apară. Este posibil ca spre final de săptămână să primiți o veste nu tocmai bună, dar veți găsi consolare din partea unui membru al familiei.

Horoscop: Cum stai cu sănătatea în săptămâna 23-29 martie

Rac. Această săptămână este prilejul perfect de a repara anumite relații care s-au deteriorat în timp, în mare parte din neatenția voastră. Chiar dacă nu veți schimba prea multe, măcar veți reuși să vă îmbunătățiți atitudinea față de acestea. Nu veți rata nicio ocazie de distracție, iar prietenii vă vor acompania spre finalul săptămânii. Tot spre sfârșitul acestei perioade reușiți să vă găsiți pacea interioară care v-a creat atâta neliniște.

Leu. O săptămână plină de ambiție se anunță pentru acest nativ, care va reuși să pună în practică o serie de planuri amânate. Concentrarea maximă de care dă dovadă Leul îl va propulsa în carieră, însă tot asta îl va face, involuntar, să neglijeze relațiile cu persoanele apropiate. Prietenii, sau cariera? Aceasta va fi întrebarea pe care și-o vor pune Leii toată săptămâna.

Fecioară. Acești nativi se vor confrunta cu o criză financiară în perioada imediat următoare, asta pentru că vor cheltui peste măsură și se vor trezi cu multe lucruri de care nici măcar nu au nevoie. Noroc de familie, care vă sare în ajutor cu ceva bani. Cu sănătatea stați bine, iar spre finalul săptămânii vă treziți și cu o nouă cucerire, așa că banii cheltuiți pe haine poate că nu au fost în zadar.

Citeste mai mult in Revista Teo