Horoscop SĂPTĂMÂNAL 24-30 septembrie 2018. Zile IMPREVIZIBILE cu Luna plină şi Pluto ieşind din retrograd! Ai CURAJ?

Iata horoscopul saptamanal 24-30 septembrie 2018, ultima saptamana a lunii septembrie 2018 (cand a si trecut??) si prima din zodia Balantei. Este saptamana in care avem doua mari evenimente: o Luna plina teribil de provocatoare, imprevizibila si curajoasa in Berbec marti 25 septembrie, precum si iesirea lui Pluto din retrograd duminica 30 septembrie!

22 sept. 2018, 18:20
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 24-30 septembrie 2018. Zile IMPREVIZIBILE cu Luna plină şi Pluto ieşind din retrograd! Ai CURAJ?

Atunci cand planeta transformarii, mortii si renasterii revine la miscarea directa din hibernarea sa anuala retrograda, nu ne mai putem tine ochii inchisi din fata noii noastre identitati. Sa fim pregatiti, pentru ca luna octombrie va continua sa aduca transformari si mai adanci si care pot misca sufletul cu adevarat.

Primul eveniment: Luna plina in Berbec de marti 25 septembrie nu este una obisnuita.

Efectele sale dureaza aproximativ 2 saptamani, pana la urmatoarea Luna noua de inceput de octombrie. Noutatea sa este data de legatura cu Saturn, planeta karmei si responsabilitatii si cu Chiron, astrul vindecarii ranilor noastre profunde.

Aceasta este o Luna plina curajoasa si imprevizibila, deci pregateste-te pentru un val fierbinte. Pasiunea pentru viata creste la cote maxime si este momentul sa stai drept si sa te asumi. Ai fost prea bland ? Ti-ai suprimat dorintele, facand compromisuri si incercand sa ii multumesti pe toti ? Acum te opresti ! Ce vrei TU cu adevarat ? Nu, nu este complicat. Este simplu mereu, mai ales sub Luna plina in Berbec.

Identifica ce vrei.

Da, ti-ai asumat anumite karme si raspunderi si le duci cu stoicism, asa cum Saturn stie. Da, poate ai uitat ce vrei si ce te bucura cu adevarat in inima ta. Iar Berbecul este aici sa iti dea forta de a-ti aminti. Insa ca sa ajungi acolo, trebuie sa iti atingi, vezi si vindeci rana ce te tine departe de dorinta implinita. De aceea este si legatura cu Chiron !

Soarele este in diplomatica Balanta si iti ofera o alternativa mai pasnica si echilibrata pentru a rosti, cere, solicita, gandindu-te si la altii si onorandu-ti contractele si intelegerile. Cu alte cuvinte, sa se faca totul pentru binele inalt al tuturor!

Chiron, micul astru responsabil de vindecarea ranilor noastre profunde, va fi in conjunctie cu aceasta Luna plina si din acest motiv vom sapa in noi (in trecut, in subconstient) din nou. Probabil te vei simti mai vulnerabil si sensibil, amintindu-ti de momente in care ai fost tratat gresit si nedrept de parinti sau bunici. Unii din noi putem simti ca si cum un leucoplast a fost tras de pe rana si sangele din rana va curge. Tot ce incercam sa ascundem va fi la vedere si vom fi fortati sa ne vedem acea rana ca sa o vindecam cu iubire.

Nu putem merge spre viitor cat timp suntem plini de bandaje ce ascund mari dureri sangerande.

Luna in conjunctie cu Chiron ne trimite spre o rana adanca din suflet asociata cu aspecte materne. Dar pot fi si aspecte paterne aduse la lumina, din pricina legaturii cu Saturn. Iti va deveni clar felul in care traume din copilarie iti afecteaza relatiile curente.

Cu cat esti mai deschis la minte in timpul acestor zile, cu atat mai bine. Intrucat procesul este destul de emotional, pentru unii oameni neobisnuiti sa se confrunte des cu emotiile lor poate fi dificil dar vom iesi vindecati. Tine minte cat de important este totul pentru cresterea ta spirituala si emotionala si nu fii descurajat.

Al doilea eveniment al saptamanii: Pluto iese din retrograd in Capricorn

Iesirea lui Pluto din retrograd ne mai elibereaza de dominanta astrelor retrograde de asta vara, lasandu-ne la acest final de septembrie doar cu 3 : Neptun (pana pe 24 noiembrie 2018), Uranus (pana pe 6 ianuarie 2019) si Chiron (pana pe 9 decembrie 2018).  Pluto retrograd are loc o data pe an iar anul acesta a inceput din 22 aprilie in Capricorn si se incheie dupa cinci luni, pe 30 septembrie 2018 tot in Capricorn.

Micuta si indepartata planeta Pluto, planeta puterii, transformarii si a intensitatii absolute are un efect asupra noastra cunoscut drept noaptea neagra a sufletului.

Efectul lui Pluto aduce o totala si completa transformare a unei persoane de la un fel de a fi la altul. Iar asta inseamna moarte si renastere. O parte din tine moare ca sa faca lor unui TU mai bun si nou.

Un tranzit al lui Pluto este unul din cele mai profunde din tot sistemul planetar.

Ori de cate ori o planeta cu miscare asa de lenta precum Pluto isi schimba directia, simtim energia acelei planete mai puternic decat oricand.

Asa se simte si cand Pluto iese din retrograd si isi reia miscarea directa : cele mai adanci dorinte si secrete vor incepe sa iasa la suprafata.

Sa ne asteptam la puterea lui Pluto direct de a ne transforma vietile intr-o forma sau alta acum.

Daca ti-ai reevaluat relatiile sau alte zone ale vietii in timpul lui Pluto retrograd, acum este timpul sa te opresti din a te gandi daca sa faci sau nu aceste actiuni, si chiar sa actionezi.

Fii sincer cu tine si cu ceilalti si mergi inainte din intuneric in lumina!

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 24-30 septembrie 2018:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Acesta este marele tau moment, draga Berbec. Toti ochii sunt pe tine ! A trebuit sa te bazezi mai mult decat de obicei pe altii o vreme dar atunci cand ti se da lumina reflectoarelor vietii, incepi sa stralucesti. Pregateste-te pentru o saptamana a adevarului, realizarilor si deciziilor, cel mai probabil avand legatura cu un aspect de sanatate sau cu un proiect care ti-a captat atentia de ceva vreme. Disciplina, draga Berbec, disciplina!

Tot acum ti se iveste oportunitatea sa pui capat relatiei cu anumiti oameni care te preseaza, manipuleaza sau extenueaza sau situatiilor care iti cauzeaza stres inutil. Tu esti in centrul tuturor intamplarilor si evenimentelor din viata ta si uneori te simti ca si cum ai fost aruncat acolo. Asteapta-te la desfasurari rapide de situatii. Observa ce se intampla, pentru ca sa iti asumi cum doresti sa mergi mai departe pentru binele tau.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

De ceva vreme, focusul tau a fost pe munca, sarcini, datorii, lucruri de facut si tot ce inseamna acest domeniu asumat cu responsabilitate. Aceasta saptamana si Luna plina in Berbec iti aduce un ragaz de la toate acestea. Incearca sa uiti sa tot alergi de colo colo multumind pe toata lumea. Ce vrei de fapt sa faci? Dupa ce tanjeste sufletul tau? Uita lumea si fa orice iti aduce bucurie!

Aceasta perioada semnifica si finalul a ceva. O desfasurare neasteptata de lucruri se poate intampla care sa iti afecteze o pozitie intr-o institutie mai mare, dar totul spre binele tau. Sau un mare secret sa iasa la iveala. Sau poate ca tu esti cel ce scoate la iveala ceva bine ascuns pana acum, deci asuma-ti consecintele. Intuitia ta este foarte bune acum deci poti simti bine ce vor oamenii sau care este urmatoarea miscare buna in jobul tau. O aventura amoroasa, un copil sau un proiect creativ au darul de a te reconecta la a simti bucuria de a trai! Fa-ti timp sa te odihnesti si meditezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR .RO.