Horoscop SĂPTĂMÂNAL 27 august – 2 septembrie 2018. Marte iese din retrograd şi vine toamna! Chiar eşti pregătit pentru ce urmează?

Iata horoscopul saptamanal 27 august – 2 septembrie 2018 si iata-ne in fata unui final – al verii – si al unui nou inceput – al toamnei 2018. Aceasta saptamana ne sustine in timp ce ne luam oficial ramas bun de la vara 2018. A adus ea bucurii si realizari? Spunem "multumesc".

26 aug. 2018, 12:17
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 27 august – 2 septembrie 2018. Marte iese din retrograd şi vine toamna! Chiar eşti pregătit pentru ce urmează?

A adus ea schimbari, fie dorite si planificate, fie subite si socante?

Universul ne indeamna sa spunem „multumesc” inclusiv in aceste cazuri, intrucat o provocare este o binecuvantare deghizata. Insa nu tot ce a adus sezonul eclipselor si a celor 7 astre retrograde din timpul verii a bucurat pe toata lumea si este dificil sa acceptam usor si firesc situatii si intamplari care inca dor. Insa cu siguranta tot ce ni s-a intamplat a fost ales de sufletul nostru ca fiindu-i necesar in drumul si evolutia sa. Cosmosul ne sustine in continuare fie sa ne ducem mai departe bucuriile fie sa ne cicatrizam ranile si sa invatam sa acceptam ceea ce mintea are dificultate sa accepte fara sa judece sau sa puna intrebari, poate fara raspunsuri evidente.

Un sprijin minunat pe care il primim in acest sens este revenirea de luni 27 august a lui Marte in miscare directa in Capricorn, dupa cateva luni de retrograd, mai exact din 26 iunie 2018.

Ai supravietuit acestor 2 luni lungi de Marte retrograd, deci te poti bate cu incredere si iubire pe umar.

Ai reusit ! Ai trecut printr-o perioada provocatoare care ti-a testat puterea interioara, dar drept rezultat ai devenit mai puternic si flexibil ca oricand.

Planeta energiei, actiunii si pasiunii Marte intra in retrograd o data la doi ani, iar cand se intampla se simte intens. Urmatorul asemenea moment retrograd va fi tocmai in septembrie 2020.

Pe 28 august, planeta comunicarii Mercur (aflat in Leu) este in cuadratura cu Jupiter (aflat in Scorpion). Acest aspect creaza mari sperante pentru viitor, deci este o zi excelenta sa iti faci planuri cat timp ai aceasta viziune pozitiva sub influenta lui Jupiter cel aducator de noroc. Atentie insa ce si cat vorbesti despre asta sub influenta lui Mercur. Nu mereu a vorbi despre planurile tale este cel mai bun lucru pentru tine.

Sambata 1 septembrie schimbam luna si intram oficial in sezonul toamnei in care ne-a introdus usor, usor ca atmosfera zodia Fecioarei inceputa din 23 august.

In septembrie 2018, doua planete majore ies din retrograd, dupa mai multe luni de miscare in sens invers si dupa provocarile si lectiile interioare aduse. Este vorba de Saturn pe 6 septembrie, in Capricorn, si acesta este timpul in care disciplina de sine este de mare ajutor, dar si Pluto tot in Capricorn pe 30 septembrie. Vom putea proiecta o imagine publica mai buna, demonstrand ce am invatat in ultimele luni, in special legat de cariera noastra.

Ce ne aduce Marte in miscare directa?

Marte inseamna actiune. Marte este decizia si motivatia noastra. Capricornul este ambitia si tenacitatea insasi, mai ales in aspecte de cariera.

Marte direct aflat in Capricorn este unul din cele mai intimidante semne in care poate fi. Marte intarit de Capricorn are o putere tacuta pe care o vei simti si cu care nu te poti pune.

Vointa lui Marte este puternica, fiind un semn cardinal, dar este si plin de rabdare, cu abilitatea de a refuza gratificatia imediata pentru ceva mega substantial mai tarziu.

 Capricornul este semnul care cauta tot ce este de durata si care poate trai la nesfarsit. Aici exista un simt puternic al mostenirii, al modului de a gestiona o afacere de durata, o proprietate sau insasi lumea pentru viitoarele generatii.

Marte in Capricorn actioneaza strategic, in special cand vine vorba de miscari in cariera.

Marte in Capricorn pare motivat de bani, dar in realitate cauta prosperitatea pe termen lung si stabilitatea ca o constanta in viata. El are nevoie de munti inalti pentru a se urca pe ei cu forta, pasiune, actiune si energie. Si va reusi !

Energia si sustinerea astrelor iti este la dispozitie, insa trebuie sa ai si planurile cele mai potrivite pentru cariera ta ca sa profiti de ea.

Tu esti pregatit sa faci fata acestei energii pana pe 6 noiembrie 2018?

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 27 august – 2 septembrie 2018:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Din fericire, ti-ai setat angajamente si planuri pe care esti pregatit sa le urmezi si pui in practica pentru ca acum a venit momentul sa mergi mai departe cu ele. Intri in septembrie cu temele facute si cu vant in pupa. Cu siguranta exista ceva ce se construieste in culise pentru tine dar exista si oportunitati pe care este bine sa le recunosti si sa te descurci bine cu ele atunci cand devine evident ca iti aduc beneficii. Te poti surprinde placut cu starea si rezultatele saptamanii.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Orice apare in aceasta saptamana fie cu prietenii fie cu un grup de oameni ce au legatura cu tine, este nevoie sa ii abordezi pe fiecare diferit insa tinand cont de prioritatile tale. Nu ar trebui sa iti pui propriile planuri deoparte pentru altii, in special daca asta ar duce la anumite dezechilibre in ritmul tau normal de viata. Contextul saptamanii are drept efect si faptul ca te vei gandi si mai serios la viitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.