Horoscop saptamanal 5-11 februarie 2018 de astrologul Russell Grant. Solutii concrete la conflictele tale, in functie de zodie

Horoscop saptamanal 5-11 februarie 2018. Iata care sunt previziunile pentru saptamana 5-11 februarie 2018 realizate pentru fiecare zodie conform lui Russell Grant, astrolog celebru cu experienta de peste 50 ani. Russell Grant este primul astrolog care a prezentat in ultimii 300 ani o citire profesionista de horoscop unui membru al Familiei Regale Britanice, anume Reginei Mama.

RomaniaTV.net
03 feb. 2018, 18:44
Horoscop saptamanal 5-11 februarie 2018 de astrologul Russell Grant. Solutii concrete la conflictele tale, in functie de zodie

Horoscop saptamanal 5-11 februarie 2018. Conform lui Russell Grant, contextul astrologic pentru fiecare zodie predispune la aparitia sau activarea anumitor situatii de viata care ne pot pune in dificultate sau pot fi oportunitati pentru impliniri mult dorite. Orice situatie are o rezolvare, orice conflict are o solutie, orice oportunitate trebuie simtita si speculata ca sa dea roade.

Mai ales daca alegi sa vezi lucrurile diferit si sa actionezi diferit. Astrologul prezinta aceste potentiale situatii precum si recomandarile sale cum sa le abordezi ca sa iti fie bine.

El este considerat neoficial “astrologul Casei Regale Britanice” datorita acuratetii informatiilor oferite si a recomandarilor date membrilor familiei regale si apropiatilor lor, in aliniere cu legile Universului. Banii, sanatatea, iubirea ne vin nelimitat daca respectam aceste reguli ce ne guverneaza oricum, fie ca ne place  sau nu.
Russell Grant este autor de carti bestseller si este personalitate media, horoscopul si activitatea sa fiind apreciate zilnic de peste 4 milioane de persoane.

Horoscop saptamanal 5-11 februarie 2018 – BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Fa actiuni ca sa ai inima usoara
Grijile care te tin treaz noaptea pot fi de la neintelegeri in casnicie pana la discutii cu alti membri ai familiri. In oricare caz, insomnia nu este distractiva. Ai nevoie sa porti discutii deschise ca sa clarifici orice situatie, iar cand celalalt iti spune ca nu are resentimente, te simti eliberat si cu inima usoara. Fa-ti timp sa iti hranesti componenta sensibila si senzitiva din tine. O plimbare pentru shopping, o masa de buna calitate gourmet sau o cina romantica cu omul iubit iti va reaminti ca in viata exista si altceva ce conteaza in afara de datorie si munca.
 
Horoscop saptamanal 5-11 februarie 2018 – TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Fa orice ca sa te scuturi de plictiseala
Ia initiativa si fa primul pas legat de ideile tale noi cat timp ai si determinarea si energia necesare. Iti poti canaliza eforturile productiv in stransa legatura si cu casa ta, cu jobul si cu rutina zilnica. Nu intentionezi sa faci valuri prea mari dar esti pregatit sa scuturi acea plictiseala care te tot ameninta sa te traga in jos.
Vei primi vesti de la distanta care iti aduc o stare de bucurie intr-o relatie cu cineva drag. Poti finaliza planuri pentru o calatorie sau poti avansa in directia aceasta, fapt ce iti va da motive suplimentare sa te uiti spre viitor cu entuziasm.
 
Horoscop saptamanal 5-11 februarie 2018 – GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Atentie la comunicare
Cineva din anturajul casei tale sau de la servici este foarte sensibil. Daca discuti subiecte delicate in timp ce aceasta persoana este suparata, pot aparea consecinte tulburi. Spune ce nu trebuie si te alegi cu ditai conflictul verbal. Mai tarziu in saptamana, comunicarea va fi mai usoara asa ca ai rabdare. Daca te simti insistent si nerabdator legat de o idee de afaceri pentru bani, indicatia e sa te retragi din pasii pe care i-ai facut pana acum. Mai bine sa fii in siguranta decat plin de regrete.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.