Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Oana Hanganu. Vine eclipsa de Lună, cine sunt cei mai afectaţi

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Oana Hanganu. De la Lună Plină, la Mercur retrograd. Cum sunt afectate zodiile. Citește previziunile astrologice complete!

06 aug. 2017, 08:12
Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Oana Hanganu. Vine eclipsa de Lună, cine sunt cei mai afectaţi

Berbecii vor să onoreze, singuri, invitații la evenimente la care vrea să meargă și partenerul. Așa apar problemele. Horoscop complet Berbec AICI!

Taurii  au succes în carieră, dar nu mai au timp pentru familie. Abia în weekend vor împăca pe toată lumea. Horoscop complet Taur AICI!

Gemenii pleacă în călătorii, dar trebuie să aibă grijă de acte. Cei singuri, au chef de flirt și aventuri. Horoscop complet Gemeni AICI!

Racii primesc responsabilități suplimentare la serviciu sau își iau  un job part-time, pentru a-și crește venitul. Horoscop complet Rac AICI!

Leii primesc un cadou valoros de la cineva care îi iubește. Vineri va fi una dintre cele mai norocoase zile din vara asta. Horoscop complet Leu AICI!

Fecioarele vor renunța la spiritul critic în relații, dar și la prudența financiară în afaceri și achiziții. Horoscop complet Fecioară AICI!

Balanțele singure se îndrăgostesc, iar cele care au o relație, redescoperă calitățile partenerului actual. Horoscop complet Balanță AICI!

Scorpionii  trebuie să nu aducă în discuție chestiuni financiare dacă vor să evite tensiunile din cuplu! Horoscop complet Scorpion AICI!

Săgetătorii rezolvă probleme administrative cu ajutorul fraților sau vecinilor. În plus, pot primi bani de la părinți. Horoscop complet Săgetător AICI!

Capricornii au noroc în plan financiar, dar sunt nemulțumiți de investițiile sau cheltuielile făcute de partener. Horoscop complet Capricorn AICI!

Vărsătorii trebuie să aibă așteptări realiste în cuplu, dacă relația este la început sau într-o etapă de vindecare. Horoscop complet Vărsător AICI!

Peștii sunt vulnerabili în iubire. Trebuie să nu își idealizeze partenerul, chiar și atunci când relația pare perfectă! Horoscop complet Pești AICI!