Horoscop săptămânal Astrocafe.ro 8-14 ianuarie. Previziuni complete pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal Astrocafe.ro. Iata previziunile complete pentru toate zodiile pentru saptamana 8-14 ianuarie.

08 ian. 2018, 21:14
Horoscop săptămânal Astrocafe.ro 8-14 ianuarie. Previziuni complete pentru toate zodiile

Berbec

Relațiile parteneriale sunt importante, deoarece se vor discuta planuri profesionale de anvergură. În mod special relațiile din câmpul muncii, care vizează colaborări vor fi aduse în discuție pentru revizuiri sau îmbunătățiri deosebite. Controversele se ivesc de la te miri ce, însă au rolul de a dinamiza situațiile. Prudență, răbdare, toleranță! Există hibe atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale, hibe ce acum sunt descoperite ușor. Cheltuieli majore comune cu alții. Evită investițiile și a plăti tu pentru alții. Călătoriile și studiile intră în sfera ta de interes.

Taur

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și acasă te așteaptă treburi restante. Selectează prioritățile și dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Pot intra în discuție planurile de consultații și analize medicale. Relațiile parteneriale sunt foarte active, iar unele se pot destrăma definitiv. Ia aminte la ceea ce se petrece atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Cele aflate, discutate, petrecute în aceste zile vor avea efecte pe termen lung. Apar și cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, servicii.

Gemeni

Sunt zile bune pentru a te distra, pentru, a ieși în lume cu persoanele dragi, pentru a te juca pur și simplu. Chiar dacă pot apărea discuții aprinse, iubirea plutește în aer și asta te va încânta enorm. La serviciu este multă forfotă, colegii te susțin, dar unii mai mult te încurcă. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Ia în calcul consultațiile și analizele medicale. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile parteneriale și colaborările profesionale în care ești implicat. Discuții importante, lămuriri, fiind posibil să primești oferte bune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.