Horoscop săptămânal BANI 13-18 martie 2018. Conjunctura astrală a abundenţei, în funcţie de zodie

Horoscop săptămânal BANI. Iată ce indică configuraţia astrala despre casă banilor pentru fiecare zodie pentru săptămâna curentă 13-18 martie 2018 în horoscopul săptămânal despre banii tăi cei de toate zilele.

12 mart. 2018, 20:16
Horoscop săptămânal BANI 13-18 martie 2018. Conjunctura astrală a abundenţei, în funcţie de zodie

Saptamana trecuta, Jupiter a devenit retrograd si va fi asa pana in iulie. Dar acesta nu este singurul tranzit major al lunii martie. In aceasta saptamana, Marte intra in Capricorn pentru sase saptamani, ceea ce va face ca toate semnele zodiacale sa ia tot ce spun mai in serios decat de regula. Deci nu faceti promisiuni pe care nu le puteti tine, mai ales in relatii ce implica bani!

Sambata 17 martie, are loc Luna Noua din Pesti. Aceasta Luna Noua va aduce energia proaspata a unui nou inceput dar ne va expune si in fata unor rani dureroase datorita alinierii apropiate de micuta planeta Chiron, supranumita si Vindecatorul de rani.

O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile. Luna Noua aduce o portie de vigoare, energie si initiativa atat de benefica. Dar, ca la orice inceput, este nevoie mai intai de un final.

Citeste cum sa tragi cele mai bune beneficii pentru tine pe domeniul banilor, in functie de zodia ta.

Banii sunt o energie a abundentei in manifestare. Ca sa ai bani, fii atent ce crezi despre ei si ce actiuni faci, dar tine cont si de conjunctura astrala. Sunt zile in care atragi usor banii, ai idei bune din care scoti bani, intalnesti oamenii potriviti; altele in care trebuie sa ii astepti cu rabdare si incredere sau sa ii cheltui cu intelepciune, ca sa ai mai multi in perioada urmatoare.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana aceasta ai concentrarea pe job. Intreaba-te daca esti fericit facand ceea ce faci sau este cazul pentru niste schimbari. Daca esti il al doilea caz, anumite ganduri si actiune aplicata pot duce la rezultate minunate. Un aspect ce te sustine indica un timp potrivit pentru un interes improspatat in viata ta financiara, investitii si siguranta banilor. Esti pe drumul cel bun.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai multa energie puternica ce te ajuta sa iti atingi obiectivele si sa iti construiesti siguranta financiara pentru familia ta in aceasta saptamana. Universul iti ofera oportunitati sa calatoresti in interes de munca si sa inveti mai multe despre job ca sa castigi si mai mult in viitor. Fii atent ce poti folosi in beneficiul tau. Planetele sunt aliniate favorabil tie, ai ingredientele succesului la indemana.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Saptamana aceasta este despre casa ta, ceea ce inseamna sa cheltui mai mult pe lucruri de buna calitate pentru casa sau sa platesti sume neprevazute pentru varii reparatii. Oricare este cazul, sa stii ca aceste cheltuieli se vor opri in curand. Intre timp, un context astral favorabil tie iti transforma visele. Nu renunta la acea idee nebuneasca inca. In curand vei vedea primele rezultate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.