Horoscop saptamanal BANI 12-18 noiembrie 2018. Marte in Pesti tulbura linistea. Vezi ce se petrece la zodia ta

Horoscop saptamanal BANI. Evenimente speciale au loc si in aceasta saptamana. Marte, planeta ce ne da energia fizica pentru actiune si pasiune, ajunge in sensibilul Pesti. Aici, Marte nu prea este in apele sale consacrate, deci trebuie sa se adapteze. Marte in Pesti nu mai este asa de razboinic, din contra. Acum, multi dintre noi ne putem simti mai putin motivati, mai ambigui in fata deciziilor. Pestii sunt semn mutabil cu o energie incredibil de complexa. Majoritatea ne putem simti ca si cum suntem trasi in mii de directii diferite care fac procesul de decizie si actiune mult mai dificil.

RomaniaTV.net
11 nov. 2018, 21:03
Horoscop saptamanal BANI 12-18 noiembrie 2018. Marte in Pesti tulbura linistea. Vezi ce se petrece la zodia ta

Afla cum influenteaza noile pozitii astrale capitolul BANI din viata ta pentru saptamana 12-18 noiembrie 2018.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Comunicarea este la cote excelente, iar unele situatii care pot degenera pot fi depasite cu usurinta daca esti diplomat. Fii atent la capitolul bani. Desi exista o oarecare stabilitate in aceasta zona, este indicat sa scapi de datorii pentru ca incep sa fie apasatoare.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O noua etapa in cariera ta este gata sa inceapa. Poti primi oferte interesante, trebuie doar sa fii atent la ce vei alege sa faci mai departe. Pot aparea si niste cheltuieli urgente si vei fi nevoit sa apelezi fie la reserve, fie la un credit. Atentie la ce si cum cheltuiesti.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Atmosfera pozitiva la birou, dar si decizii importante de luat. Sunt favorizate noi inceputuri. Poate incepe o colaborare noua sa un proiect in particular. Astrele par a fi favorabile unor castiguri substantiale. Pentru a stabiliza zona finantelor, incearca sa ai in control mai mare asupra cheltuielilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.