Horoscop săptămânal pentru toate zodiile! Află ce-ţi rezervă astrele!

Descoperă ce rezervă horoscopul săptămânal între 30 ianuarie - 5 februarie.

30 ian. 2015, 09:01
Horoscop săptămânal pentru toate zodiile! Află ce-ţi rezervă astrele!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL – BERBEC

Emotivitatea este maximă întregul interval, dar la începutul acestuia vă puteţi baza şi pe o intuiţie excepţională în toate domeniile, dar cu precădere în cel financiar. Purtaţi discuţii aprinse cu toate prietenele despre soluţii de îmbunătăţire a relaţiei de cuplu, dar respingeţi sfaturile acestora.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL – TAUR

Disensiunile cu partenerul de viaţă sunt trecătoare, însă favorizează conflicte perene cu amicele cele mai bune. Cele mai multe native nu au stare şi nici nu prea ştiu ce vor, aşa că sunt într-o continuă mişcare. Situaţiile cele mai stresante sunt generate de relaţiile profesionale şi cele colegiale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL – ZODIA NOROCOASĂ – GEMENI

Vă deranjează că apar din nou multe probleme în locuinţa dv. şi că trebuie să le rezolvaţi tot singură. Colegii au pretenţii din ce în ce mai mari de la dv. şi consideraţi că ar trebui să fiţi lăsată în pace tocmai acum când v-aţi decis să vă diversificaţi activităţile profesionale pentru a îmbunătăţi situaţia financiară. Foarte econoame, pun bănuţ pe bănuţ pentru a strânge fonduri considerabile (dar şi visele lor sunt „măreţe”). Au foarte mulţi protectori (unii prea excentrici, alţii prea optimişti), care le ajută să depăşească toate greutăţile. Lucrează mai bine în echipă şi le plac bărbaţii în uniformă.

Predicțiile pentru celelalte zodii le găsești aici.