Horoscop săptămnal BANI 3-9 septembrie 2018. Abundenţă sau datorii? Unde te încadrezi?

Horoscop săptămânal BANI. Săptămâna 3-9 septembrie nu este lipsită de evenimente astrale importante. Ele contribuie la restabilirea noastră după zbuciumul ultimelor luni dar şi aşezarea noastră pe alt făgaş.

RomaniaTV.net
02 sept. 2018, 19:57
Horoscop săptămnal BANI 3-9 septembrie 2018. Abundenţă sau datorii? Unde te încadrezi?

Abundenta energiei zodiei Fecioarei ne aduce organizare, structura si constructia unei fundatii solide. Cand vine vorba de munca si sanatate/stare de bine, vom simti ca detinem controlul complet, ca stim ce sa facem, ca e usor sa ne fie bine. 

Afla daca ai sau nu noroc la bani in saptamana 3-9 septembrie. 

Citeste aici horoscopul general al saptamanii. 

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul saptamanal BANI pe Sfatulparintilor.ro. 

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O saptamana bogata din punct de vedere financiar. Ai cateva discutii cu partenerul de cuplu in legatura cu cheltuielile casei. S-ar putea sa fie mai mari decat este cu adevarat necesar. 

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fii atent la capitolul bani in aceasta saptamana. Astrele nu par a fi favorabile la acest capitol pentru tine. Urmareste cu atentie cheltuielile. Veniturile sigur nu se vor ridica la nivelul asteptarilor. 

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O saptamana dificila cand vine vorba de bani. Nu este indicat sa ai incredere in alte persoane. Atentie cui dai bani, atentie de la cine ceri bani. Pot aparea conflicte serioase din cauza banilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.