Horoscop: Scorpii până în măduva oaselor. Cele mai rele zodii de femei

Femeile nu sunt toate nişte îngeri, aşa cum tare mult ne-ar plăcea să credem. Unele au o doză chiar mare de răutate şi o folosesc înadins pentru a face rău sau pentru a se răzbuna. Acestea sunt uşor de identificat dacă ne gândim că sunt născute cu predilecţie în câteva zodii:

RomaniaTV.net
18 nov. 2016, 20:55
Horoscop: Scorpii până în măduva oaselor. Cele mai rele zodii de femei

Scorpion

Femeia Scorpion este cu adevarat o scorpie. Are senzatia ca toti au ceva impotriva ei, ca toti comploteaza pentru a-i face rau. Si se razbuna cu o placere extraordinara si cu un sarcasm rar intalnit. E dura si nemiloasa, mai ales daca o calci pe coada. Este extremista si nu face niciodata compromisuri, nici macar atunci cand acestea sunt legitime. Stie sa manipuleze astfel incat cel de langa ea sa nu fie constient de asta.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii pentru care soarta a pregătit poveşti fabuloase

Pesti

Cine ar crede ca femeia din Pesti, asa cum pare ea blanda si nevinovata, e in stare sa faca vreun rau cuiva? Insa aparentele insala si ea este dovada vie a acestui lucru. Caci atunci cand se enerveaza, ataca violent fara sa se gandeasca la faptul ca poate rani.

Fecioara

Femeia Fecioara emana rautate prin toti porii. Nu se ascunde si barfeste pe toata lumea. Chiar isi asuma cele spuse tocmai pentru ca in felul acesta isi manifesta superioritatea. Are o placere malefica in a manipula oameni, in a se juca cu mintile lor. Este critica si foarte severa si cine a picat in gura ei va avea de suferit, caci se va alege cu vorbe greu de dus. In relatii, este posesiva si foarte geloasa si nu iarta niciun pas gresit.