Horoscop: Secretele despre sex ale fiecărei zodii

Ce te faci când se stinge lumina? Cum reuşeşti să-ţi satisfaci partenerul? Trebuie să-i cunoşti doar zodia, restul descoperi aici.

16 mart. 2015, 13:08
Horoscop: Secretele despre sex ale fiecărei zodii

Berbec. Acestui nativ îi place mereu să fie în centrul atenţiei, aşa că tratează-l ca pe un trofeu atunci când ajungi cu el în dormitor. Mândreşte-te cu el şi laudă-i performanţele sexuale. Altfel, vei stinge lumina pentru a te băga la somn, nu pentru a petrece o noapte de neuitat.

Taur. Răsfăţul. Acesta este cuvântul magic atunci când vine vorba de aceşti nativi. Pentru că sunt adevăraţi amanţi, le place să fie trataţi regeşte, cu mese pe măsură, atmosferă luxuriantă, mângâieri de tot felul. Nu uita, după faptă şi răsplată!

Citeşte şi Nici nu ştiai că există aşa ceva! Descoperă 12 practici bizare

Gemeni. Pentru că sunt maeştri într-ale flirtului, acestor nativi le place mai mult să incite decât sexul în sine. Vei ajunge destul de greu în patul lor şi te vei menţine şi mai greu, căci le place foarte mult să experimenteze, drept pentru care trebuie să aduci mereu ceva nou în dormitor.

Rac. Oricine ştie că Racul este foarte emotiv, motiv pentru care au mereu nevoie de reasigurări că totul este ok. Vor în acelaşi timp contact fizic, dar nu unul sărbatic, ci mai degrabă romantic, încărcat de afecţiune. Ţine-te mereu de cuvânt dacă vrei să ajungi în patul acestui nativ.

Leu. Dacă vorbim de un bărbat, spune-i mereu cât de priceput este, mai ales la a face bani. Complimentează-l cu fiecare ocazia şi va fi al tău pe veci. Femeia Leu se cucereşte cu gesturi costisitoare, aşa că un buchet de flori sau o declaraţie de dragoste nu va fi nici pe departe de ajuns.

Citeşte şi Fantezii murdare ale bărbaţilor. Află ce le trece prin minte când se gândesc la sex!

Fecioară. Pentru că sunt obsedate de control, Fecioarele îşi vor construi propriul imperiu, iar tu vei ajunge cu greu să conduci alături de ea. Arată-i că eşti o persoană serioasă şi muncitoare, în loc să cânţi ca greierele toată vara. Nesiguranţa financiară şi emoţională a partenerului le va face să caute un alt pretendent la tron.

Citeste mai mult in Revista TEO.