HOROSCOP: Semne că intenţionează să te părăsească, în funcţie de zodia lui

Despărţirile sunt dificile chiar şi atunci când ambii parteneri cred că relaţia lor nu mai merge, dar sunt şi mai grele atunci când doar unul dintre ei îşi doreşte asta!

09 mart. 2017, 06:55
HOROSCOP: Semne că intenţionează să te părăsească, în funcţie de zodia lui

Peşti

Peştii sunt cele mai creative semne zodiacale, iar în cazul în care încep să vorbească în clişee, atunci cel mai probabil relaţia voastră e sortită eşecului. Nu mai eşti inspiraţia sau muza lor, nu mai eşti nimic pentru ei!

Berbec

Nu contează cu adevărat ce faci, dar dacă un Berbec se va supăra pe tine pentru lucruri pe care înainte nu l-ar fi deranjat, atunci se anunţă o despăţire. Berbecul poate deveni temperamental foarte repede atunci când e pe cale să te părăsească. 

Taur

Dacă un Taur are de gând să te părăsească, atunci el va deveni inflexibil şi plin de resentimente. Cu cât îi ceri să facă mai multe lucruri, cu atât el va fi mai puţin dispus să îşi dorească să le facă.

Gemeni

Atunci când acest nativ va vrea să te părăsească, el va deveni din ce în ce mai indisponibil. Nu va mai face niciun efort pentru a te vedea, pentru că el deja se întâlneşte cu oameni noi pe care îi găseşti mai interesaţi decât tine. 

Rac

Ultimul lucru pe care un Rac l-ar face este să facă pe cineva să sufere. Logica lui este că dacă îţi bagă ideea unei eventuale despărţiri în cap, ar putea să te determine pe tine să faci primul pas în acest sens. 

Citeşte mai multe pe eva.ro