Horoscop: Semnul zodiacal îţi spune ce fel de prieten eşti

Trăsăturile zodiacului tău sunt adânc înrădăcinate în personalitate și au un efect asupra ta ca persoană și ca prieten. Așadar, iată câteva dintre trăsăturile care te definesc ca prieten, care se bazează pe semnul tău zodiacal.

RomaniaTV.net
26 oct. 2017, 09:28
Horoscop: Semnul zodiacal îţi spune ce fel de prieten eşti

Berbec

Ești o persoană care se asigură întotdeauna că prezența i-a fost remarcată. Cunoscută pentru personalitatea ta puternică, ești extrem de încrezătoare, curajoasă și entuziastă, foarte activă și mereu vrei să faci lucruri noi și distractive, care te provoacă pe tine și pe prietenii tăi.

Citeşte şi Cât de „iubibil” eşti în funcţie de zodie

Taur

Fiind născută în acest semn zodiacal, ești devotată și răbdătoare, foarte loială și te simți confortabilă cu oamenii și cu lucrurile pe care le-ai avut mereu în jurul tău.

Gemeni

Îți place să socializezi, te adaptezi repede și legi o conversație cu oricine. Ești tipul de persoană care va avea mereu prietenii alături pentru lucruri noi și distractive. Natura ta curioasă îi neliniștește pe prietenii tăi. Așadar, acesta este un lucru la care trebuie să mai lucrezi!

Citeşte şi Horoscopul tibetan: Cele 12 căi ale inţelepciunii. Află mesajul pentru fiecare zodie

Rac

Este dificil pentru prieteni să te înțeleagă. Tu ești adesea sensibilă și emotivă, chiar dacă nu o arăți altora. Dar ca prieten, vei fi întotdeauna acolo pentru cei care au nevoie de tine – ești foarte loială și te apropii foarte repede de oameni.

Află ce fel de prieten ești în funcție de zodie pe clickpentrufemei.ro