Horoscop septembrie 2016: Intrigi la birou pentru Raci, Vărsători şi…

Horoscopul lunii septembrie aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna septembrie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

RomaniaTV.net
26 aug. 2016, 13:14
Horoscop septembrie 2016: Intrigi la birou pentru Raci, Vărsători şi…

Berbec

Pentru acest semn zodiacal, luna septembrie va fi o perioadă atât dinamică, cât şi calmă, mai ales în ceea ce priveşte evenimentele negative. Asta înseamnă că poţi avea o lună de succes, presărată cu ambiguitate şi energie negativă. Atenţie la nuanţe, mai ales în sfera relaţiilor personale, dar şi în ceea ce priveşte sfera financiară, influenţată de relaţiile de la locul de muncă. Fii mai atentă la cei din jur, atât colegi, cât şi prieteni sau membri ai familiei.

La locul de muncă, Berbecii vor avea noroc la locul de muncă, în sensul că îşi vor putea asuma riscuri, întorcând lucrurile în favoarea lor în scurt timp. Cu toate acestea, ţine minte că norocul le surâde celor pregătiţi. Fă tot ce ţi se cere şi lasă circumstanţele să îţi aducă o cale de ieşire din situaţiile dificile. Pot apărea cheltuieli neaşteptate, însă dacă vrei să fii competitivă pe termen lung, trebuie să iei această provocare în serios.

Viaţa amoroasă a Berbecului va fi strălucită şi memorabilă în septembrie 2016. Energia negativă a astrelor va fi redusă, cu toate că poate foarte bine să se transforme într-o perioadă dezastruoasă pentru femei, dacă nu respectă câteva reguli simple. Legăturile începute acum vor fi scurte şi nu tocmai pozitive în ceea ce priveşte încheierea lor. Cu toate acestea, nu e nevoie să te izolezi. Nu faci decât să îţi faci rău. Cel mai bine este să găseşti o cale de mijloc, prin care să împaci cheful de distracţie cu o atitudine demnă.

Citeşte şi  Horoscop ţigănesc septembrie 2016 – Jupiter în Balanţă aduce echilibru

Taur

Pentru Tauri, prima lună de toamnă se dovedeşte a fi dificilă. Vor apărea multe controverse şi aspecte negative. Energia negativă se va manifesta pe toate planurile, însă astrele transmit să nu îţi pierzi speranţa. Lucrurile nu se vor dovedi pe atât de rele pe cât păreau, dar cert este că va fi o perioadă intensă şi extrem de stresantă. Fiecare situaţie va avea particularităţile ei, însă multe vor depinde de acţiuni din etapele precedente ale vieţii. Dacă ai făcut ce trebuia, nu ai de ce să te temi.

La locul de muncă, Taurii vor munci din greu pentru a încheia un contract sau o afacere la care lucrează de ceva vreme. Cu toate acestea, s-ar putea să se ivească acea oportunitate la care visai de mult. Încearcă să îţi păstrezi calmul şi nu ceda impulsurilor de moment. Concentrează-te asupra a ceea ce e important şi nu îţi lăsa adversarii să te manipuleze. Evită să îi asculţi pe cei pe care nu îi cunoşti prea bine. Nu încerca, totuşi, să le rezolvi pe toate singură, mai ales dacă ai şi dat-o în bară recent. Acceptă ajutorul şi ţine-ţi mândira sub control.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, se anunţă numeroase momente curioase, mai ales pentru cei care au deja un partener de cuplu. Vei vedea relaţia într-o altă lumină, una neaşteptată, mai ales dacă există secrete pe care partenerul tău nu le ştie. Ai grijă când discuţi subiecte spumoase cu cei dragi. Cu cât eşti mai activă luna aceasta, cu atât mai frumos se va dezvolta relaţia. Gândeşte-te la modalităţi distractive de a-ţi petrece timpul alături de partener şi de cei dragi. Nu îţi lăsa prietenii deoparte luna aceasta.

Citeşte mai mult pe feminis.ro