HOROSCOP SEPTEMBRIE. Află previziunile pentru zodia ta

Mercur intra in zodia Balantei pe 2 septembrie asa incat, in urmatoarea perioada, comunicarea se va intensifica si se vor stabili noi relatii.

RomaniaTV.net
26 aug. 2014, 11:35
HOROSCOP SEPTEMBRIE. Află previziunile pentru zodia ta

Iata ce ne rezerva astrele in luna septembrie!

Berbec

Incearca sa restabilesti legaturile cu rudele apropiate si sa ai grija de relatia sentimentala. Catre mijlocul lunii trebuie sa-ti tii orgoliul in frau pentru a nu distruge tot ceea ce ai cladit pana acum. Spre finalul lunii ai sanse sa pui pe picioare o noua afacere sau sa-ti cunosti sufletul pereche.

Taur

La serviciu totul merge struna. Iti sunt recunoscute meritele si acum poti culege in sfarsit roadele muncii tale. La jumatatea lunii vei incerca sa-ti recuceresti partenerul de viata si sa restabilesti armonia in cuplu. Spre finalul lunii te dedici total muncii iar satisfactiile sunt pe masura.

Gemeni

In plan sentimental totul este roz, cel putin in prima parte a lunii septembrie. Te gandesti sa te asezi la casa ta insa planurile de viitor incep sa te si streseze. Cariera ta intra intr-un con de umbra catre mijlocul lunii. Spre sfarsitul lunii, din cauza stresului este posibil sa ai unele probleme de sanatate. Ar trebui sa te odihnesti mai mult.

Citeşte mai mult pe Ele.ro