HOROSCOP SEPTEMBRIE: Top 3 zodii care se îmbogăţesc în această lună

Astrele se aliniaza favorabil, astfel ca pentru cateva dintre zodii se anunta schimbari pozitive in plan financiar. Vor avea parte de surprize placute, conturile lor rotunjindu-se considerabil. Unii vor castiga usor banii, poate vor lua potul cel mare la loto. Exista si o zodie care va primi rasplata muncii ultimilor ani.

17 aug. 2017, 07:16
HOROSCOP SEPTEMBRIE: Top 3 zodii care se îmbogăţesc în această lună

Sagetator

Succes ca acum n-ai avut niciodata. E o luna cu noroc, iar banii vor veni din toate directiile. Iti permiti sa cheltuiesti dupa pofta inimii si tot nu reusesti sa ramai fara resurse. La serviciu, popularitatea ta este in crestere, energia ta e apreciata de catre sefi, care decid sa iti ofere drept recompensa un concediu binemeritat. E posibil chiar sa pui mana pe o mostenire sau pe o finantare in urma unui proiect pe care l-ai intocmit vara aceasta.

Balanta

Dai dovada de mult calm in negocieri si demersurile tale vor fi incununate de succes. Sunt favorizate comunicarea si preocuparile intelectuale. Iti stabilesti obiective clare si iti faci ordine in colaborari, astfel ca timp de un an de acum incolo vei avea numai de castigat. Reconversia profesionala sau afacerea pe care o incepi in aceasta luna vine pe loc cu castiguri financiare foarte mari.

Leu

Septembrie este o luna excelenta in ceea ce priveste banii. Castigi foarte mult si la inceput esti bulversata fiindca nu intelegi cum de a dat norocul peste tine. De fapt, ai tras atat de mult in ultimii ani, incat recompensa financiara nu este decat rezultatul acestei perioade de munca asiduua. Succesul tau creste exponential, de la o decada la alta. Atentie la cei care abia asteapta sa se imprumute de la tine!