Horoscop sexual: Eşti tandră şi senzuală în dormitor sau „obraznică” între aşternuturi?

Chiar daca ne place sa recunoastem sau nu, sexul este unul dintre cele mai importante aspecte intr-o relatie de succes. Tu si partenerul tau trebuie sa va potriviti in totalitate in pat, astfel incat sa puteti spune ca sunteti fericiti si ca totul este roz. Puteti spune ca zodiile voastre sunt compatibile? Afla de la astrologi care este raspunsul!

24 feb. 2017, 13:06
Horoscop sexual: Eşti tandră şi senzuală în dormitor sau „obraznică” între aşternuturi?

Berbec

Femeile din această zodie sunt exhibiţioniste. Le excită la culme pericolul şi-şi doresc mereu partide de sex sălbatic în locuri publice. Ele adoră fiorul de a fi surprinse în timpul unei partide amoroase. De cele mai multe ori nativii din această zodie se lasă în voia simţurilor, indiferent de locul unde se află.

Taur

Femeile din zodia Taur  adoră să facă sex şi simt foarte multă plăcere din această activitate. Ele nu se dau în vânt după jocuri erotice sau bizarerii sexuale. Doresc ca partenerii sexuali să fie tandri, răbdători şi să facă dragoste ca la carte, incluzând preludiul şi postpreludiu.

Gemeni

Nativii acestei zodii sunt de cele mai multe ori iniţiatorii partidelor de sex. Gemenii nu se simt niciodată jenaţi de compotamentul lor din dormitor. Nu suportă regulile şi sunt mereu deschişi să încerce toate noutăţile în materie de sex.

Rac

Cele din zodia Rac sunt sensibile, feminine şi senzuale. Fac dragoste cu pasiune, trăiesc momentul intens şi adoră să-şi privească în ochi partenerul pe toată durata partidei de amor. Sexul cu ele este pasional şi profund.

Leu

Nativii din Leu vor sex lent şi de calitate. Nu se grăbesc niciodată, ba mai mult, transformă relaţiile sexuale în mici maratoane. Ca orice Leu, ele trebuie să fie deasupra şi să controleze fiecare mişcare a partenerului.

Fecioară

Pentru Fecioare sexul nu este atât de important (evident). Ele nu înţeleg de ce i se acordă o aşa mare atenţie. Nativii acestei zodii preferă bărbaţii care nu pun atât de mult accent pe relaţiile sexuale şi care sunt dispuşi să aştepte timp îndelungat să facă acest pas. Atunci când se ajunge la contact sexual, Fecioarele preferă să-şi privească partenerii.

Balanţă

Balanţele sunt încrezătoare în forţele proprii şi în ceea ce priveşte seducţia, pe care o aduce la rang de artă. Ele acceptă aproape orice între aşternuturi dacă bărbaţii ştiu cum să le provoace. Poziţiile sexuale preferate sunt cele în care au ocazia să-şi arate trupul sexy. Balanţele adoră să fie admirate.

Scorpion

Femeile Scorpion sunt senzuale, erotice şi incredibil de experimentate în materie de sex. De asemenea, sunt mari fane ale preludiului. Jucăriile erotice nu lipsesc din dormitor.

Săgetător

Femeile din Săgetător vor ca partenerii sexuali să-şi piardă controlul. Ele sar peste preludiu şi se avântă direct, fără a mai prelungi momentul.  Pentru ele sexul în aer liber reprezintă o mare plăcere şi sunt oricând deschise unei astfel de provocări. Aviz amatorilor!

Capricorn

Femeile din zodia Capricorn nu aşteaptă prea mult să treacă la fapte. Ele n-au nevoie de preludiu, giugiuleli sau alte mângâieli premergătoare sexului. Capricornii preiau controlul fiecărei partide de sex şi caută să-şi satisfacă strict propriile plăceri.

Vărsător

Acest semn zodiacal este adeptul preludiului şi al dezmierdărilor. Ideal ar fi ca partidele de sex să înceapă cu un masaj erotic şi de acolo lucrurile să evolueze. Vărsătorii au imaginaţie bogată şi sunt dornici să încerce poziţii noi, jucării sexuale, limbaj erotic, jocuri de rol în dormitor, etc.

Peşti

Peştii nu se tem să încerce lucruri noi în dormitor şi rar refuză vreo partidă de amor. Acest semn zodiacal se bucură din plin de efectele benefice ale sexului. Nativii din Peşti preferă să facă dragoste sub duş sau în piscină.