Horoscop sexual ianuarie 2017: Începutul anului e presărat cu aventuri de neuitat, cu despărţiri şi împăcări surpriză

Află de la astrolgi cum stai la capitolul amor, în funcţie de zodie, în prima lună a Noului An.

RomaniaTV.net
23 dec. 2016, 10:46
Horoscop sexual ianuarie 2017: Începutul anului e presărat cu aventuri de neuitat, cu despărţiri şi împăcări surpriză

BERBEC – Puterea ta de seductie va fi uriasa. Te asteapta cateva aventuri sexuale de neuitat. Idilele din ianuarie te vor face sa iti recastigi increderea in capacitatile tale din dormitor.

TAUR – Cu sexul nu stai prea bine, chiar daca vei avea un umar pe care sa plangi ori niste in brate care sa te tina la ceas de seara. Gandurile negre iti vor perturba viata amoroasa.

GEMENI – La tine va fi valabil sexul de impacare aproape toata luna. Asta pentru ca vei purta o serie de discutii aprinse cu partenerul de viata, discutii care se vor finaliza cu… sex.

Citeşte şi  Horoscop ianuarie 2017. Previziuni generale

RAC – Va fi o luna mai degraba sentimentala decat sexuala. Doresti sa redevii acea persoana romantica. Intre 5 si 15 ianuarie ai sansa unica de a-ti clarifica sentimentele fata de partenerul de viata actual.

LEU – Pui prea mult pret pe sex. Acesta va fi reprosul pe care il vei primi in permanenta din partea persoanei iubite. Vei fi nevoit sa aduci inovatie in dormitor.

FECIOARA – Relatia de iubire urca la un alt nivel. Imaginatia ta il va face pe partenerul de viata sa se urce pe pereti de placere.

Citeşte continuarea pe Revista Teo