Horoscop sexual: Topul zodiilor nimfomane

Vrei să știi care este topul zodiilor dependente de sex? Bineînțeles, orice persoană care iubește sau are chef de aventuri va pune sexul pe primele locuri, însă sunt anumite zodii pentru care activitatea sexuală este cea mai importantă. Iată top 5 zodii nimfomane, realizat de YVE.ro.

RomaniaTV.net
03 iun. 2015, 07:31
Horoscop sexual: Topul zodiilor nimfomane

Berbec

Femeile Berbec sunt pasionale, dezlănțuite, directe și foarte curajoase. Chiar dacă trimite semnale erotice, asta nu înseamnă că bărbatul trebuie să se dezvăluie direct. Însă după ce prinzi în mreje o femeie Berbec, vei vedea că are o creativitate ieșită din comun. E foarte deschisă la jocuri sexuale, la ținute sexy sau fantezii extreme. Cu toate acestea, e o femeie complexă, care combină romantismul cu instinctele animalice.

Citeşte şi Horoscop: Topul zodiilor care fac dragoste de la prima întâlnire

Bărbații Berbec investesc multă pasiune și energie în actul sexual și, cu cât mai multe, cu atât mai bine. Și ei sunt hotărâți și direcți. Sunt bărbații perfecți pentru o aventură. Dacă însă te gândești la ceva mai mult și serios, ai grijă deoarece energia sa sexuală nu se termină niciodată.

Leu

Femeia Leu are momentele ei: ori se aruncă în aventuri fără a clipi, ori se lasă cucerite foarte greu. Îi place să fie complimentată și cucerită cu gesturi pasionale. Îi place să domine cel mai mult, dar și să fie dominată. Se pretează ușor la jocuri sexuale, chiar excentrice.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul celor mai bune femei în pat în funcţie de zodie

Bărbatul Leu este la fel de pretențios și îi place să își cunoască bine teritoriul înainte de a-l cuceri și poseda la propriu. Sexualitatea sa e debordantă, are încredere în sine și îi place să fie complimentat.

Citeste tot articolul pe YVE.ro.