HOROSCOP: Singura zodie de care trebuie să te fereşti

Cu toţii avem în jur oameni cu care nu ne putem înţelege indiferent cât de mult am încerca. Descoperă care e zodia care îţi poate face cel mai mult rău!

23 apr. 2017, 07:21
HOROSCOP: Singura zodie de care trebuie să te fereşti

BERBEC

Berbecul trebuie să stea departe de Rac. Berbecul este cam greu de cap şi tinde să spună lucruri fără să se gândească, iar Racii nu se pot ocupa de asta. Berbecul are potenţialul de a devasta un Rac, pentru că nu e un umăr pe care ar putea să plângă. Dorinţa Racului de a vorbi în permanenţă despre sentimentele lui îl va deranja pe Berbec, pentru că el îşi doreşte mai degrabă să iasă sau să facă ceva.

TAUR

Taurul trebuie să stea departe de Săgetător. Combinaţia dintre Taur şi Săgetător nu este una prea reuşită. Taurul e stabil şi încăpăţânat, iar Săgetătorul e nestatornic, fantezist şi spontan. Chiar dacă încearcă să fie împreună de multe ori, ei nu vor învăţa să convieţuiască împreună. Este o combinaţie extrem de proastă!

GEMENI

Nativul din Gemeni nu se potriveşte cu Fecioara. Nu e vorba că o Fecioară nu e suficient de inteligentă încât să poarte o conversaţie complexă cu tine, dar ea tinde să fie mai degrabă rezervată, cu gândurile şi sentimentele lor. Geamănul vorbeşte mereu şi îşi exprimă sentimentele, iar asta e o diferenţă importantă. Fecioarelor le place să se păstreze pentru ele însele şi să prospere singure, pe când Gemenii evoluează în societate. Pentru Gemeni, Fecioarele par mult prea misterioase şi plictisitoare din cauza faptului că sunt extrem de liniştite.

RAC

Racul nu se potriveşte deloc cu Vărsătorul. Racul este plin de compasiune şi empatie şi crede că alte persoane ar trebui să fie la fel. Vărsătorul nu este deloc încântat de scenarii emoţionale şi nu se simte confortabil nici măcar când vine vorba de sentimentele lui. Chiar dacă încearcă să aibă o relaţie şi şi-ar dori să dureze, ei nu vor ştii cum să acţioneze şi ar fi ciudat pentru amândoi.

Citeşte mai multe pe eva.ro