Horoscop: Singurul lucru de care ai nevoie pentru a fi fericită, în funcţie de zodia ta

Cu siguranţă ştii ce lucruri te nemulţumesc, dar le cunoşti şi pe cele care te fac cu adevărat fericită? Zodia ta te poate lămuri!

RomaniaTV.net
25 ian. 2017, 12:36
Horoscop: Singurul lucru de care ai nevoie pentru a fi fericită, în funcţie de zodia ta

Vărsător – Individualitate

Un Vărsător are nevoie de fie recunoscut ca fiind unic, să fie văzut ca unul la o mie. El îşi trăieşte viaţa ghidat doar de propriile standarde, dar se bucură să audă şi poveştile altora de viaţă. Face lucrurile într-un mod neconvenţional, îi plac conversaţiile profunde în care poate dezbate idei noi, vrea să dea startul noilor tendinţe şi să facă totul mai interesant.

Peşti – Singurătate

Peştii sunt firi pline de imaginaţie, cu înclinaţie spre artă, literatură, muzică, visează să devină celebri, iar asta necesită o oarecare măsură de solitudine. Acest semn zodiacal are nevoie de timp de unul singur pentru a se gândi, însă va dura destul de mult până va reuşi să înveţe cum să facă acest lucru!

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 zodii care te dau repede uitării

Berbec – Provocare

Nu există nimic care să facă mai fericit un Berbec decât provocările de zi cu zi. El va fi primul care va pune un pariu, care se va înscrie la maraton sau care încearcă ceva nou. Se bucură de asumarea de riscuri, nu numai din nevoia de adrenalină, cât şi din dorinţa de a fi admirat. Se naşte cu spirit de aventură în sânge!

Taur – Relaxare

Taurul trebuie să aibă o viaţă liniştită, are nevoie de relaxare şi de timp pentru a reflecta asupra vieţii. În acest scop, lui îi trebuie un program stabil şi fiabil. Nu are nevoie de bani pentru a putea fi fericit, ci de a avea pe cineva lângă el în care să aibă încredere, să îi ofere confort şi să îl iubească cu adevărat.

Citeşte continuarea pe eva.ro