HOROSCOP: Singurul lucru pe care trebuie să te concentrezi anul acesta, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Dacă vrei să realizezi tot ce ţi-ai propus, focalizarea este cheia. Încearcă, totuşi, să nu faci prea multe dintr-o dată, altfel ar putea fi dăunător!

18 mart. 2017, 09:01
HOROSCOP: Singurul lucru pe care trebuie să te concentrezi anul acesta, în funcţie de zodia ta

PEŞTI

Eşti cunoscută ca fiind o persoană altruistă care ar sări în ajutorul oricui. Fiind acolo pentru prietenii tăi este un lucru cu care te mândreşti, dar oamenii par să profite de această calitate a ta. Află dacă persoanele apreciază, de fapt, ceea ce faci pentru ele şi sunt recunoascătoare pentru eforturile depuse. Orice om care abuzează de bunătatea ta ar trebui scoasă din viaţa ta! 

BERBEC

Există numeroase acţiuni pe care le-ai făcut în trecut şi pe care le regreţi. Poate că ţi-ai necăjit iubitul fără motiv sau ţi-ai supărat mama, toate acesta făcându-te să te simţi jenată din cauza comportamentului tăi pe departe ideal. Te lupţi constant cu temperamentul tău şi de de obicei reacţionezi impulsiv sau agresiv din această cauză. Concentrează-te pe analiză şi gândeşte-te întotdeauna înainte de a acţiona pentru a nu mai simţi acea vinovăţie.

TAUR

Viaţa nu ar trebui să fie aşa de grea cum o faci tu să fie. În loc să fii atât de încăpăţânată şi fără să faci comporomisuri niciodată, pur şi simplu ar trebui să o laşi mai moale. Lasă-te purtată de val mai mult şi permite şi altcuiva să facă planuri, nu doar tu. Când ceva nu merge conform dorinţelor tale, trebuie doar să încerci să vezi partea bună a lucrurilor şi să mergi mai departe cu viaţa ta. 

GEMENI

Doar pentru că urăşti să fii singură nu înseamnă că ar trebui să te înconjori cu oricine. În eforturile tale de a fi sociabilă şi o bună prietenă, de multe ori consumi multă energie pe oameni care nu sunt potriviţi pentru tine. În loc de a-ţi pierde timpul cu oricine, fă-ţi loc de analiza şi evaluează cine sunt prietenii tăi adevăraţi şi concentrează-te doar asupra lor.

Citeşte mai multe pe eva.ro