Horoscop special: Ce şi-ar dori zodiile să primească de Paşte

Cunoasterea semnului zodiacal al unei persoane iti poate fi de mare ajutor. Spre exemplu, in alegerea unui cadou te poti orienta dupa preferintele specifice zodiei respective. Si cum vine Pastele, ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor si sa iti spunem cam ce si-ar dori fiecare zodie in parte sa primeasca de la Iepuras.

27 mart. 2018, 07:08
Horoscop special: Ce şi-ar dori zodiile să primească de Paşte

Berbec

Celor nascuti in aceasta zodie le poti cumpara ceva foarte tineresc, indiferent de varsta lor. Poti sa-i faci chiar rezervare la o sala de jocuri. Se va bucura ca un copil.

Taur

Cadoul ideal pentru nativul Taur e o zi nu de 24 de ore, ci de 48 daca s-ar putea. Dar pentru ca nu poti sa-i oferi asa ceva, i-ar prinde bine si o masina care sa se conduca singura, iar el sa mai motaie pe drum.

Gemeni

Un raft plin cu carti e un cadou potrivit pentru acest nativ mereu dorinic sa afle lucruri noi. Sau mai bine un eBook, ca sa economiseasca si spatiu.

Rac

Racului ia-i ceva util. Un gadget care sa ii usureze munca, ia-i ceva marunt, dar care sa simta ca e daruit din suflet si cu gandul la el.

Leu

Ia-i ceva de bun gust, dar pe care sa nu cheltuiesti o avere. Leului ii place tot ce straluceste, deci cumpara-i un obiect de decor care sa transforme total spatiul in care sta toata ziua.

Fecioara

Si-ar dori Fecioara doua numere mai mici la pantaloni, dar pentru ca e un cadou imposibil, cumpara-i un abonament la o sala de fitness ori la kangoo jumps.

Balanta

Un ficat mai rezistent la oboseala si alcool ar fi perfect. Dar de unde sa iei asa ceva? Ia-i atunci un joc de societate sau un set creativ care sa ii dea de lucru si sa ii puna imaginatia la contributie.

Scorpion

O jucarie sexuala nu prea se cade sa-i faci cadou de Paste, asa ca ia-i mai bine cateva ghivece cu plante rezistente, ca sa ii dai de lucru.

Sagetator

Ia-i un cadou practic, un lucru pe care oricum el uita sa si-l cumpere pentru el. O esarfa, un set de prosoape sau un portofel din piele sunt cadouri ideale pentru acest nativ.

Capricorn

Tine-i locul pentru o zi la serviciu si ofera-i astfel sansa sa faca ce vrea. Caci isi doreste atat de multe lucruri, dar niciodata nu reuseste sa le faca.

Varsator

Fa o cheta cu prietenii si oferiti-i Varsatorului o suma frumusica. Se va bucura ca un copil de bani, caci i se pare ca niciodata nu ii ajung sa isi ia tot ce vrea.

Pesti

Nativul Pesti se va bucura daca ii platesti o menajera sa ii faca ordine prin casa. Ca si asa e balamucul mare la el. Daca ii face si o friptura de miel si o pasca deja e cel mai fericit om.