Horoscop special: Cele mai potrivite 6 zodii pentru o aventură de vară. Cine vrea să experimenteze, cine te duce pe culmi noi

O iubire de-o vară ar trebui să fie amuzantă, plină de distracție și fără dramă. Pentru a te bucura de o astfel de relație este important ca partenerul tău să nu ia lucrurile prea în serios. De aceea, îți recomadăm să consulți horoscopul înainte de a te aventura pentru a nu avea surprize neplăcute.

17 mai 2018, 08:15
Horoscop special: Cele mai potrivite 6 zodii pentru o aventură de vară. Cine vrea să experimenteze, cine te duce pe culmi noi

Săgetător

Săgetătorii sunt deschiși să experimenteze lucruri noi și să-și depășească limitele. Nu sunt adepții controlului, fiind gata să se abandoneze libertății. La finalul verii nu trebuie să te îngrijorezi că va interpreta greșit lucrurile, căci cel mai probabil va fi deja în drum spre o altă aventură. 

Berbec

Berbecii sunt perfecți pentru o aventură de-o vară pentru că nu iau lucrurile prea în serios. Te vor convinge să ieși din zona ta de confort prin optimismul și carisma lor. Se plictisesc ușor așa că vei fi în permanență plină de energie și vei experimenta lucruri noi.

Vărsător

Vărsătorii îți vor oferi exact ceea ce ai nevoie: eliberare, distracție și entuziasm. Nu trebuie să fii tu cea obișnuită, căci orice versiune a ta va fi acceptată de un Vărsător. El te va ajuta să-ți descoperi laturi ale personalității pe care poate nu le cunoști.

Gemeni

Flirtul pentru Gemeni este ceva obișnuit. Una dintre cele mai mari calități este capacitatea de a transforma orice în ceva amuzant. Sunt, de asemenea, foarte flexibili, așa că dacă ceva nu mege bine vor veni imediat cu un nou plan. Poți avea conversații profunde, dar și amuzante cu Gemenii.

Balanță

Balanța te va face să te simți turist în propriul oraș. Cunoscuți pentru carisma și șarmul lor, Balanțele sunt și foarte grijulii și protectoare. Senzuali, nativii Balanță, îți vor oferi afecțiune și atenție.Te pot ajuta să treci peste o despărțire sau te pot încuraja către o nouă relație la finalul verii.

Pești

Ai putea crede că Peștii nu sunt cei mai potriviți pentru o aventură fiind sensibili și atașându-se rapid. Cu toate acestea este greu să le reziști dată fiind creativitatea și imaginația lor. Dacă vei fi sinceră cu ei, o iubire de-o vară ar putea fi benefică pentru amândoi.