Horoscop special: De ce înşală femeile în funcţie de zodie

Fiecare persoană are slăbiciunile ei, iar atunci când ne aflăm în situații delicate, ele ne pot doborî. Infidelitatea are la bază mai multe motive, iar horoscop YVE.ro îți dezvăluie de ce înșală femeile, în funcție de zodie!

10 oct. 2018, 10:54
Horoscop special: De ce înşală femeile în funcţie de zodie

 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Motivul pentru care femeile din zodia Berbec înșală este curiozitatea. Sunt într-o căutare permanentă de noi aventuri și experiențe și nimic nu le poate sta în cale.

  • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Femeile din zodia Taur sunt extrem de loiale în general. Singurul motiv pentru care acestea ar înșela ar fi atunci când simt că partenerul le trădează, iar femeile Taur nu vor fi iertătoare.

  • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Femeile din zodia Gemeni vor înșela atunci când nu vor mai găsi nimic nou de descoperit la actualul partener. Știm deja că acestea se bazează foarte mult pe comunicare într-o relație, iar dacă este deficitară, ele vor căuta pe altcineva.

  • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Femeile din zodia Rac sunt extrem de sensibile și devotate partenerului cu care decid să se afle într-o relație. Ele ar înșela doar atunci când nu mai simt aceeași afecțiune din partea persoanei iubite și, astfel, vor căuta aprecierea în altă parte.

  • Leu (23 iulie – 22 august)

Femeile din zodia Leu vor înșela atunci când vor simți că partenerii nu le mai idolatrizează. Ele au nevoie de atenție constantă și de o confirmare permanentă a calităților lor, iar dacă nu au parte de asta, vor încerca să caute în altă parte.

  • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Femeile din zodia Fecioară vor înșela atunci când vor găsi pe cineva superior partenerului pe care îl au în acel moment. Firea lor perfecționistă le face să caute mereu ceva tot mai bun.

  • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Femeile din zodia Balanță aleg să înșele din nevoia de afecțiune și atenție. Atunci când partenerul nu se conformează acestor cerințe, va încerca să caute tandrețea de care are atâta nevoie la altcineva.

  • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Femeile din zodia Scorpion aleg să înșele cel mai adesea din răzbunare. Dacă partenerul le-a greșit, ele se vor asigura că acesta va suferi cel puțin la fel de mult pe cât au suferit ele. De asemenea, ele vor înșela și atunci când partenerul nu le mai satisface nevoile sexuale.

  • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Femeile din zodia Săgetător sunt îndrăgostite de aventură și de ideea de libertate. Ajung să înșele destul de rar, dat fiind faptul că intră în relații serioase greu, dar atunci când o fac este pentru că partenerul nu le-a acordat libertatea de care aveau nevoie.

  • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Femeile din zodia Capricorn preferă să renunțe definitiv la o relație decât să înșele. Totuși, ar putea să facă acest lucru atunci când simt că partenerul nu le mai tratează cu respect și nu mai sunt admirate ca odinioară.

  • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru femeile din zodia Vărsător este foarte importantă libertatea într-o relație. Atunci când nu li se oferă, ele vor încerca de regulă să epateze și să demonstreze că ele sunt singurele stăpâne asupra propriilor persoane. Astfel, este posibil să ajungă în brațele altor persoane.

  • Pești (19 februarie – 20 martie)

Atunci când relațiile în care se află nu sunt așa cum visau, femeile din zodia Pești sunt tentate să înșele. Firi visătoare, ele vor încerca întotdeauna să găsească iubirea absolute, dat fiind faptul că sunt dependente de afecțiune.