Horoscop Taur 2017: Cum îţi influenţează planetele noul an

Continuăm a vă prezenta predicţiile astrale ale anului 2017, pentru fiecare zodie în parte.

RomaniaTV.net
12 oct. 2016, 03:21
Horoscop Taur 2017: Cum îţi influenţează planetele noul an

Anul 2017 se anunță dinamic pentru Tauri, mai ales din punct de vedere profesional și financiar.

Schimbările bat la ușă și pot genera stres, dar dacă înveți să nu te opui cu obstinație, totul se poate transforma în entuziam și elan creator. Negativismul îți poate crea însă probleme de sănătate, tensiuni nervoase inutile și, de aceea, se recomandă prudență mai ales în primele opt luni ale anului 2017.

Prezența lui Uranus în casa a XII-a a Taurului (casa subconștientului, a dușmanilor secreți, dar și a bolilor cronice) promite să scoată la iveală și în 2017 o serie de programe subconștiente dăunătoare, care te țin pe loc, mai ales în ceea ce privește direcția în carieră.

Opoziția pe care o formează Jupiter cu Uranus în ianuarie, februarie, martie și septembrie 2017, arată că se impune din partea ta o schimbare de mentalitate, o eliberarea de temeri și de autolimitări care îți împiedică dezvoltarea.

Citeşte şi  Horoscop Berbec 2017: Primele predicţii astrale generale. Află cum îţi vor influenţa astrele noul an

În plus, cu Jupiter situat în casa sănătății Taurului pînă pe 10 octombrie 2017 și în careu cu Pluton – careu foarte activ mai cu seamă la finele lui martie, debut de aprilie și la începutul lui septembrie – ritmul tău de viață ar trebui revizuit, pentru că altfel riști să stagnezi atât în plan personal cât și profesional și/sau să te îngrași peste măsură.

Pluton rămâne și în 2017 în casa a IX-a a Taurului (casa călătoriilor, a studiilor superioare, a filosofiei de viață, a convingerilor după care îți conduci existența) provocându-te la o transformare a viziunii tale despre lume și viață. Aceasta pare să fie mai mult decît esențială, pentru că se poate reflecta negativ în relațiile parteneriale, indiferent dacă sunt personale sau profesionale.

Ar fi bine să folosești acest ciclu plutonian pentru a determina care dintre concepțiile tale de viață te apropie de partener/parteneră și care te îndepărtează, devenind o sursă de conflict pe termen lung. Caută o ieșire din rutină și soluții pentru a evolua împreună, pentru a defini un stil de viață care să vă avantajeze pe amândoi! Evită să transformi orice discuție într-o chestiune de viață și de moarte, mai ales în relațiile profesionale!

Relațiile Taurilor tind să devină promițătoare în ultimul trimestru din 2017. Te poți aștepta la beneficii materiale și emoționale cum n-ai mai avut de multă vreme.

Sursa: eastrolog.ro