Horoscop: Te manipulează? Află acum adevărul, în funcţie de zodia lui

Bănuieşti că partenerul tău te manipulează prin tertipuri pe care nu le-ai putut descifra încă? Şansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mari, iar zodia lui îţi dezvăluie posibilele strategii prin care jumătatea ta te determină să spui şi să faci anumite lucruri, conform dorinţelor sale.

RomaniaTV.net
22 iul. 2016, 12:56
Horoscop: Te manipulează? Află acum adevărul, în funcţie de zodia lui

Berbec

Ai putea crede despre Berbeci ca sunt oameni care nu se gandesc inainte de a spune ceva, dar cand un astfel de nativ vrea sa te manipuleze, are un plan bine pus la cale. Va gasi acele conexiuni logice prin care te poate convinge de anumite lucruri, folosindu-se de punctele tale slabe. De pilda, daca vrea sa iti schimbi look-ul si stie ca iti pasa ce cred altii despre tine, iti va spune ca a auzit cum prietenii vostri comuni ti-au criticat culoarea parului sau machiajul.

Taur

Taurul are o strategie proprie de a-i manipula pe cei din jur, dar mai ales pe partenerul de cuplu: apeleaza la tehnica intimidarii. Cand vrea sa adopti o anumita conduita, iar nu pari sa fii pe alta lungime de unda, starneste un adevarat razboi, in care striga, se supara, jigneste sau anuleaza planuri, refuzand sa revina la sentimente mai bune pana cand te razgandesti.

Citeşte şi  Horoscop Urania: O săptămână de vară cu trei planete în zodia Leului. Cum este afectată zodia ta

Gemeni

Acesti nativi vorbareti si deschisi stapanesc surprinzator de bine arta subtilitatii, astfel ca tehnica lor de manipulare principala este sa faca aluzii. Vor incepe prin cateva trimiteri subtile, apoi vor insista la nesfarsit cu mesaje subliminale, iar daca nu li se face voia lor, reproseaza fatis partenerului ca nu se conformeaza.

Rac

Fara doar si poate, santajul emotional este „specialitatea” Racilor cand vor sa isi manipuleze partenerul. Pentru ca nu le place sa dezbata ore in sir si sa faca schimburi de argumente (se pierd cu firea foarte usor), prefera sa se interiorizeze, sa se supere, sa trimita sageti otravite si sa isi atace emotional jumatatea.

Citeşte continuarea pe acasa.ro