Horoscop ţigănesc octombrie 2016: Majoritatea nativilor vor fi supuşi unor schimbări profunde din punct de vedere emoţional

În luna octombrie, majoritatea nativilor vor fi supuşi unor schimbări profunde din punct de vedere emoţional. Toate zodiile vor avea parte de provocări destul de grele, ori în sfera amoroasă, ori în cea financiară. Cu alte cuvinte nu va fi o lună în care toate să meargă bine.

RomaniaTV.net
25 sept. 2016, 10:32
Horoscop ţigănesc octombrie 2016: Majoritatea nativilor vor fi supuşi unor schimbări profunde din punct de vedere emoţional

PUMNAL (BERBEC) – Vei fi supus unor testari interesante pe plan amoros. Te vei simti singur, dar cineva va aparea in viata ta intr-o zi in care nu te vei astepta.

COROANA (TAUR) – Pentru tine, luna octombrie va fi luna iubirii. Venus tranziteaza Casa Dragostei si iti va pune la dispozitie ocazii unice in care sa iti demonstrezi afectiunea fata de partenerul tau. Cu banii, insa, poti avea probleme.

SFESNIC (GEMENI) – Soarele iti traverseaza Casa Sexualitatii, iar asta inseamna ca vei avea parte de tot felul de aventuri amoroase, unele mai picante decat altele. Pe plan profesional lucrurile se vor stabiliza, desi va trebuie sa fii atent la zilele de 24 si 25 octombrie.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile favorizate ale lunii octombrie

ROATA (RAC) – Luna plina de la mijlocul lunii nu iti va aduce vesti tocmai placute. Vei avea in fata obstacole greu de depasit si vei fi expus unor situatii tensionate.

STEA (LEU) – In linii mari, vei avea parte numai de bucurii, cu toate ca te va paste un gand de scandal pe la mijlocul lunii. Sa fie de vina Luna Plina? Tot ce se poate. Trebuie sa iti pastrezi increderea si gandirea pozitiva sa treci perioada cu bine.

CLOPOT (FECIOARA) – Cupidon te protejeaza toata luna. Vei incepe o relatie noua. Vei intalni omul care te va face sa vezi viata cu totul alti ochi.

Citeşte mai mult pe Revista Teo