HOROSCOP: Toate combinaţiile dezastruoase între zodii. Nu te cupla cu aceşti nativi!

Exista o serie de trasaturi de caracter care ne sunt imprimate inca de la nastere si pe care le detinem, intr-o masura mai mult sau mai putin accentuata, pentru toata viata. Pornind de la aceste caracteristici, specifice nativilor fiecarei zodii in parte, se pot face predictii asupra compatibilitatii anumitor semne zodiacale. Ar fi bine de stiut, mai ales daca este vorba despre relatiile de cuplu de durata sau despre casatorie, in ce masura partenerii isi pot armoniza caracteristicile proprii, astfel incat sa poata mentine si dezvolta o relatie durabila.

19 iul. 2018, 08:43
HOROSCOP: Toate combinaţiile dezastruoase între zodii. Nu te cupla cu aceşti nativi!

BERBEC: Nu te cupla cu Taur sau cu Balanța. Taurii se vor dovedi a fi mult mai încăpățânați decât voi, lucru pe care îl detestați. Veți ajunge să vă certați din orice, după o perioadă destul de scurtă. Balanțele vă vor sufoca uneori și vă vor plictisi cu natura lor prea echilibrată, rareori dispusă să se abată de la normele sociale tradiționale.

TAUR: Nu te cupla cu Gemenii. Gemenii vor ajunge să vă scoată din sărite, să vă facă să vă pierdeți mințile din cauză că sunt lipsiți de scrupule în ceea ce privește înșelatul. Mai mult decât atât, e posibil să ajungă să vă folosească financiar.

GEMENI: Nu te cupla cu Balanța și cu Taur. Balanțele vă vor plictisi mult prea repede, după doar câteva întâlniri amoroase. Vi se va face milă de acest nativ și e posibil să faceți compromisuri cu efecte foarte rele pentru voi, tocmai din cauza milei. Taurii vă vor scoate din minți având în vedere că nu sunt deloc flexibili, din punctul vostru de vedere. Veți ajunge să doriți să îi răniți, făcând rău multor persoane.

RAC: Nu te cupla cu Gemeni. Gemenii te vor face să te îndrăgostești peste cap de ei ca apoi să te lase de izbeliște. Vei ajunge să nu mai ai încredere în tine niciodată după o relație eșuată cu un nativ din Gemeni.

LEU: Nu te cupla cu Racii. Având în vedere că ai o fire foarte puternică, un nativ din Rac, a cărui principala caracteristică nu este tăria de caracter, te va aduce în pragul disperării din cauza alegerilor proaste pe care le va face. Vei ajunge să-i disprețuiești toate slăbiciunile.

FECIOARĂ: Nu te cupla cu Vărsător. Vărsătorii sunt foarte visători și tu nu poți să treci peste acest lucru. O relație cu un Vărsător nu va face decât să te înverșuneze și mai mult împotriva persoanelor care își permit să nu fie realiste.

BALANȚĂ: Nu te cupla cu Săgetător. Săgetătorul dorește foarte mult să experimenteze. Un nativ din Balanță va vedea mereu o posibilă infidelitate din partea unui nativ din Săgetător. Așa că în cuplu nu va exista niciodată armonie, făcând să apară certuri crunte și dese între ei doi parteneri.

SCORPION: Nu te cupla cu Gemeni. Gemenii vor face în așa fel încât să îți pierzi toată încrederea în tine. Au talentul ăsta, mai ales când se plictisesc de partener. Mai mult decât atât, e posibil să te facă să te simți nesigur/nesigură pe sexualitatea ta, din cauza apetitului lor sexual foarte ridicat.

SĂGETĂTOR: Nu te cupla cu Berbec. Un nativ din Berbec poate ajunge să fie cel mai mare dușman al unui nativ din Săgetător. Acest lucru se întâmplă din cauză că, în timp, Berbecii dau dovadă de încăpățânare fără margini, chiar dacă nu au dreptate. Adică lucrul pe care Săgetătorii îl urăsc cel mai mult.

CAPRICORN: Nu te cupla cu Pești. Capricornii și Peștii simt atracție sexuală foarte mare unul față de celălalt, dar cam atât. Nu au absolut nimic în comun în afară de partea sexuală așa că ajung să nu se suporte reciproc și să se certe din cele mai mici probleme, cum ar fi poziția unei farfurii pe masă.

VĂRSĂTOR: Nu te cuplă cu Fecioara. Fecioarele te vor scoate din sărite din cauza lipsei lor de flexibilitate și a „talentului” de a se lua prea mult în serios. Mai mult decât atât, pică des în depresie, lucru pe care efectiv nu poți să îl înțelegi.

PEȘTI: Nu te cupla cu Gemeni. Faptul că dau dovadă că nu prea le păsă de absolut nimic din jur este posibil să te facă să vrei să spargi capul unui nativ din Gemeni. Te enervează la maximum atunci când lăsă de înțeles că ei sunt „buricul pământului” și poți ajunge foarte repede să-i urăști.