HOROSCOP: TOP 3 cele mai SUPĂRĂCIOASE zodii

Unele zodii sunt mai ţâfnoase şi mai arţăgoase decât altele şi susceptibile de a se supăra din nimic. Iată care sunt zodiile care nu ştiu de glumă şi se supăra uşor.

18 nov. 2014, 16:39
HOROSCOP: TOP 3 cele mai SUPĂRĂCIOASE zodii

1. Scorpion

Scorpionul este una din zodiile care nu accepta jumatati de masura atunci cand vine vorba de pasiune si de a-si trai viata dupa bunul plac. Scorpionul nu accepta sa i se spuna ce are de facut. Avand in permanenta asteptari mari de la cei din jur, creste si riscul de a fi des dezamagit. Iar dezamagirea in cazul unui Scorpion si faptul ca lucrurile nu sunt intotdeauna dupa cum si le imagineaza el vin la pachet cu o stare de iritabilitate si nemultumire pe care este imposibil sa nu o sesizezi. Un Scorpion nu iti va ascunde niciodata faptul ca s-a suparat pe tine sau ca il indispui. De multe ori, franchetea sa se asociaza perfect cu lipsa de diplomatie si cu imprevizibilitatea, potrivit garbo.ro.

2. Fecioara

Fecioara este o zodie care, in ciuda aparentelor si a mastii calme pe care o afiseaza adeseori, da dovada de multe sensibilitate in relatiile interumane, cautand perfectiunea chiar si in acest aspect. Este de aceea extrem de precauta in exprimarile sale si asteapta acelasi lucru si de la cei din jurul sau. Cuvintele conteaza enorm pentru Fecioara si are tendinta de a le supune unei analize riguroase. Fecioara se supara adesea din nimic si vede motive de suparare din orice. Denatureaza cuvintele si le foloseste pe post de motive de suparare si de enervare. Este si ranchiunoasa, nici nu-i trece supararea asa usor si are tendinta de a se simti ranita.

3. Capricorn

Capricornului ii place sa aiba intotdeauna ultimul cuvant si se supara atunci cand il contrazici chiar daca vii cu argumente puternice. Este o zodie incapatanata, care are tendinta de a crede ca ideile sale sunt intotdeauna si cele mai bune. Semn de pamant, Capricornul are si o oarecare fixitate care face sa nu fie tocmai flexibil si deschis. Cu o siguranta de sine care il face sa nu se clinteasca nici atunci cand greseste sau se insala in privinta unui anumit lucru, Capricornul este de parere ca el are intotdeauna dreptate. Tocmai de aceea, atunci cand nu se simte in largul sau cu o anumita parere ce ii poate afecta principiile sale de-o viata, Capricorn devine irascibil.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodiile care SUFERĂ cel mai mult din DRAGOSTE