Horoscop: Top 3 semne zodiacale a căror poveste are mereu un final nefericit

Iată care sunt cele trei zodii care trec mereu prin astfel de momente și povestea lor are un final nefericit, cel puțin din punctul lor de vedere.

RomaniaTV.net
21 oct. 2016, 12:04
Horoscop: Top 3 semne zodiacale a căror poveste are mereu un final nefericit

Fecioară

Deși tind mereu să facă lucrurile ca la carte și se străduiesc să nu dea greș în niciun moment din viața lor, nativele acestei zodii tind uneori să greșească din cauza faptului că analizează mult prea mult detaliile, până și pe cele mai mici și neînsemnate.

Mereu reușesc să găsească un nod în papură, chiar dacă acesta este prezent numai în mintea lor, iar acest lucru le determină să ajungă într-o situație deloc plăcută, poate chiar una care să le pună într-o lumină proastă. Uneori, acest lucru este și motivul pentru care ajung să piardă unele persoane din viața lor, deoarece creează situații neplăcute atunci când nu este deloc cazul.

Citeşte şi  Horoscop: Motivul pentru care nu îţi găseşti jumătatea, conform zodiei tale

Vărsător

Alături de nativele Fecioară, cele Vărsător fac și ele parte din categoria persoanelor care ajung să aibă parte de un final nefericit.

Acestea nu sunt adepte ale banalului și sunt mereu imprevizibile, lucru care nu are cum să atragă plictiseala în viața lor sau în viața celor care sunt mereu alături de ele. Sunt mereu active, însă uneori își asumă riscuri mult prea mari, iar acest lucru nu duce într-o direcție bună.

Citeşte mai mult pe YVE.ro