Horoscop: Top 3 zodii care sunt cele mai sincere şi cinstite

Chiar dacă este greu de crezut sau am spune că este chiar imposibil așa ceva, există unele persoane care nu sunt în stare să mintă pentru nimic în lume și pun mereu sinceritatea pe primul plan. Sunt cinstite și niciodată nu se vor folosi de nimeni și de nimic pentru a obține ceea ce își doresc.

RomaniaTV.net
02 nov. 2016, 11:01
Horoscop: Top 3 zodii care sunt cele mai sincere şi cinstite

Vărsător

Pentru nativul Vărsător, unii dintre cei mai buni prieteni sunt adevărul și sinceritatea. Dacă există ceva ce nativul acestei zodii apreciază cu adevărat, acel lucru este fără urmă de îndoială sinceritatea. Decât să-l minți frumos, acesta preferă să-i spun adevărul verde-n față, deoarece la fel procedează și el. Este conștient de faptul că minciuna are picioare scurte, motiv pentru care nu apelează niciodată la ea.

Dacă vrei ca cineva să îți ofere un sfat prietenesc, dar care să fie și sincer în același timp, cel mai bine ar fi să întrebi un Vărsător. Chiar dacă apelează la minciuni nevinovate, cum fac cu toții, atunci când vine vorba de treburi serioase, nici nu se pune problema să se folosească de acestea.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile cărora le place să aducă lumea cu picioarele pe pământ

Capricorn

Capricornul este persoana care optează mereu pentru adevăr și nu pentru minciună, indiferent despre ce anume este vorba. Doar dacă viața unui om ar depinde de o minciună, ar exista șanse ca un Capricorn să opteze pentru ea, altfel nici nu se pune problema.

Citeşte mai mult pe YVE.ro