Horoscop: Top 4 zodii afectate de Eclipsa de Luna în Leu din 11 februarie

Eclipsa de Luna în Leu de pe 11 februarie se va produce în opoziţie cu Soarele în Vărsător. Este prima eclipsă din acest an, iar patru dintre semnele zodiacale sunt afectate.

RomaniaTV.net
07 feb. 2017, 10:44
Horoscop: Top 4 zodii afectate de Eclipsa de Luna în Leu din 11 februarie

Luna in astrologie

Luna reprezinta inconstientul, impulsurile interioare care ne conduc fara sa ne dam seama. In fazele de Luna Noua si Luna Plina, intuitia devine mai puternica mai ales in cazul zodiilor de pamant si de apa. Pamantul si apa sunt cele mai influentate de fazele lunare, dovada fiind producerea mareelor. Luna guverneaza, asadar, viata emotionala, iar atunci cand are loc o eclipsa, sentimentele sunt date peste cap. Au loc schimbari profunde, neanuntate.

Citeşte şi  HOROSCOP CHINEZESC: Anul Cocoşului de Foc şi efectele sale karmice

RAC – Nativul Rac este guvernat de Luna. Fire sensibila si creatoare, Racul va trebui sa isi faca ordine in ganduri si in buzunare. Urmeaza o perioada plina de oportunitati, de sanse reale de schimbare in bine. Din punct de vedere amoros, Racul va intampina cateva dificultati.

LEU – Intrucat Eclipsa de Luna se produce in Leu, acest nativ nu va avea o perioada tocmai linistita. Leul este guvernat de Soare si, asa cum se stie, Soarele si Luna nu se intalnesc niciodata pe bolta cereasca. Leul va fi incercat de tot felul de sentimente contradictorii. Confuzia il va determina sa actioneze gresit.

Citeşte mai mult pe Revista Teo