Horoscop: Top 4 zodii care au talent actoricesc

Oricine știe ce anume este bine să arate și ce anume este mai bine a fi ținut ascuns în cel mai întunecat colțișor, însă, cu toate acestea, sunt unele persoane care știu juca teatru foarte bine. Ai putea spune că merită chiar un premiu, însă nici măcar nu reușim să ne dăm seama care sunt cu adevărat intențiile sau sentimentele lor.

RomaniaTV.net
12 oct. 2016, 09:57
Horoscop: Top 4 zodii care au talent actoricesc

Gemeni

Chiar dacă uneori pare cel mai blând om din lume, nativul acestei zodii știe bine cum să își joace cartea. Chiar dacă sentimentele lui față de tine sunt unele dintre cele mai puternice, acesta nu se va da de gol, ba din contră, există șanse foarte mari ca acesta să facă pe indiferentul.

Nativul acestei zodii este genul de persoană care preferă să sufere în interior decât să arate întregii lumi că este rănit sau că suferă din cauza cuiva. Este mort după tine, dar, cu toate acestea, va arăta că relația dintre voi nu este una specială și nu depășește granițele unei relații de amiciție. Suferă în tăcere și preferă să facă asta în liniște și pace, fără a alarma lumea din jur. Dacă ar fi să ocupe rolul unui actor, cu siguranță este protagonistul unei romanțe.

Citeşte şi  Horoscop: Care este arma ascunsă a fiecărei zodii cu ajutorul căreia este capabilă să facă orice

Leu

Fire puternică, autoritară, iată că leul face parte din această categorie, lucru care, pentru unii, cu siguranță nu este o mare mirare. Nativii acestei zodii știu foarte bine ce să arate și când să arate, dar la fel de bine știu și când este cazul să țintă doar pentru ei ceea ce trăiesc sau simt.

Leul nu îșu va arăta niciodată partea sensibilă și va juca mereu rolul unui erou, chiar dacă în interior el se simte în postura celui care trebuie salvat. Joacă teatru mai bine ca oricine, iar atunci când suferă de ceva, cu siguranță joacă cel mai bine rolul unui muribund. Dacă trebuie exagerat, ei bine, leul va exagera peste măsură, fără nici un fel de reținere.

Citeşte mai mult pe YVE.ro