Horoscop: Top 5 bărbaţi care îşi domină partenerele în funcţie de zodie

Știm cu toate că bărbații doresc să dețină controlul într-o relație și să fie ei aceia care să își lase amprenta asupra acesteia. Iată care este clasamentul celor cinci zodii masculine care preferă să adopte postura unui conducător atunci când vine vorba de relațiile lor cu partenera.

RomaniaTV.net
10 feb. 2016, 11:16
Horoscop: Top 5 bărbaţi care îşi domină partenerele în funcţie de zodie

Berbec

Alături de bărbatul Berbec cu siguranță te vei simți tratată ca o regină. Provocator și pasional din fire, acesta este mereu pregătit să profite de acea mică „scânteie” pentru a provoca un adevărat incendiu, iar dacă-i vei putea face față, va găsi cele mai bune metode de a-ți alina „durerile”.

Va ști mereu cum să abordeze o femeie și ce tip de strategii să adopte pentru a-i câștiga încrederea și le va aplica în cea mai intensă formă a lor.

Citeşte şi  Horoscop: Mariana Cojocaru despre zodiile masculine în dragoste şi sex

Taur

Cu o fire plină de senzualitate și o pasiune inegalabilă, bărbatul Taur va ști cu singuranță care este acel punct sensibil care trebuie „atins” pentru a-i provoca plăcere partenerei sale. Acesta acordă atenție detaliilor și are o mare răbdare în a-și atinge scopurile propuse.

Este foarte sigur pe el atunci când face primul pas, iar dacă te lași condusă de el, cu siguranță nu îți va părea rău. Nu trebuie să te simți deranjată de faptul că dorește să dețină mereu inițiativa, știe exact de ce face acest lucru și îți va oferi dovezi clare în această direcție.

Citeste articolul complet pe YVE.ro