HOROSCOP: Top 5 cele mai perverse zodii în dormitor

Cum poți afla despre cineva dacă este pervers în dormitor fără să faci nimic? Este destul de greu de aflat, nu-i așa? În timp ce majoritatea activităților se desfășoară în public, partidele de amor se știe deja că în majoritatea timpului au loc în dormitor, așa că nu ai de unde să știi cum este o persoană în par până nu testezi pe cont propriu acest lucru. Deși nu este bine să ne comparăm între noi deoarece anumite lucruri sunt benefice pentru alții, în timp ce pentru noi pot să nu ne aducă niciun avantaj, putem să ascultăm anumite păreri legate de experiențele lor.

26 sept. 2017, 08:16
HOROSCOP: Top 5 cele mai perverse zodii în dormitor

5. Săgetător – vei duce lucrurile în afara dormitorului

Săgetătorii sunt puțin exhibiționiști, ei sunt gata de acțiune oriunde și oricând. Ești gata să faci dragoste mereu deoarece ești o fire aventuroasă și iubești să călătorești. Ai un suflet care tânjește după spațiile libere și îți place să duci acțiunea în afara dormitorului din când în când. De aceea, tu ești cea mai predispusă zodie care să fie arestată pentru expunere indecentă în public. Deoarece ai un sens al umorului foarte dezvoltat, nu prea iei în serios relațiile amoroase. Nu e ca și cum ai râde în timpul actului, dar în comparație cu alte zodii, nu vezi existența ta ca fiind limitată la viață și moarte.

4. Rac – îți place să fii aventuroasă în pat

Deoarece ești foarte conectată în ceea ce privește emoțiile tale, faci același lucru și cu relațiile tale. Da, fiecare semn zodiacal își prețuiește relațiile într-o anumită măsură, dar pentru tine, ele sunt cruciale și se află mereu pe primulo plan. Această obsesie față de persoana pe care o iubești poate duce la insecurități și suspiciuni ce mai apoi rezultă într-o tensiune sexuală uimitoare. Tu ești genul de femeie căreia îi place să își trântească iubitul în pat imediat ce acesta intră pe ușă. Ai o imaginație foarte activă și ea își face apariția cel mai mult atunci când ești în dormitor.

3. Berbec – Vrei să fii numărul 1

Deoarece ai o fire foarte competitivă, îți dorești să fii mereu pe primul loc. Așa că de fiecare dată când ești în dormitor cu un bărbat, îți dorești să fii cea mai bună femeie pe care a avut-o. Tu încerci să anulezi practic toate partenerele pe care el le-a avut astfel încât tu să fii considerată cea mai bună și abilă. Te vei trezi la un moment dat că ești agățată de tavan sau vei face ceva destul de periculos doar pentru a fi numărul 1. Dragostea ta pentru dominare te poate face uneori să deții controlul în dormitor și îți dorești un bărbat care nu numai să țină pasul cu tine, dar care să îți și returneze tot ceea ce faci pentru el.

2. Leu – Îți place să te simți ca și cum ai fi pe scenă

Tu pur și simplu te-ai născut pentru a fi o bestie în dormitor. Tu ești clar cel mai abil și înzestrat semn zodiacal când vine vorba despre calitățile pe care le expui în dormitor. Ești foarte pasional în ceea ce faci, indiferent de domeniu și asta se vede în special în pat. Unul dintre defectele tale constă în faptul că ești puți egocentric. Îți place să fii în centrul atenției și să fii observat. Totuși, defectul acesta este foarte de folos în dormitor deoarece te poate face să te transformi într-o adevărată bestie pasională.

1. Scorpion – Ești foarte pasională

Tu ești semnul zodiacal ce merită o coroană pentru prestația din dormitor. Nu te poți abține să nu fii nebunatică deoarece iubești pasiunea pe care o expui în timpul partidelor amoroase. Nu îți este frică să fii un lider și să deții controlul în dormitor și de asemenea nu te sfiești să spui ceea ce îți dorești, de aceea tu ești mereu satisfăcută din acest punct de vedere. Ești foarte secretoasă și nu multă lume știe despre această latură perversă a ta, iar acesta nu este un lucru deloc rău.