Horoscop: Top 5 femei devoratoare de bărbaţi în funcţie de zodie

De obicei, femeile devoratoare de bărbaţi au o senzualitate debordantă, şi o extravaganţă de nedescris. Este foarte uşor să îţi dai seama care femei se includ în acest prototip. De obicei, acestea atrag bărbaţii mai ceva ca un magnet, datorită experienţei lor în ceea ce priveşte taina seducţiei şi modul de manipulare a minţii bărbăteşti, care poate cădea foarte uşor în capcanele acestor devoratoare.

RomaniaTV.net
26 nov. 2015, 10:27
Horoscop: Top 5 femei devoratoare de bărbaţi în funcţie de zodie

1. Nativele Gemeni: acestea se gândesc mereu cum anume să cucerească un

bărbat. Însă trebuie să aibă în vedere faptul că frumuseţea nu durează o veşnicie, ci doar o perioadă scurtă de timp. După, trebuie doar să folosească farduri pentru a mai atrage vreun bărbat.

Pe lângă senzualitate, sunt şi femei deştepte, cu capul pe umeri, care întotdeauna încearcă să îşi mărească cercul de prieteni, iubind să cunoască oameni noi, deoarece iubesc viaţa socială. Nu sunt persoane foarte fidele, deoarece, deşi se află într-o relaţie, nu evită ideea de a avea o relaţie extraconjugală.

Citeşte şi  Horoscop: Ce zodii îşi găsesc jumătatea iarna asta

2. Nativele Berbec: sunt nişte femei foarte şarmante, senzuale şi pline de

extravaganţă. Datorită acestor trăsături, reuşesc să aibă tot ce îşi propun din partea bărbaţilor pe care îi iubesc. Sunt femei cărora le place să fie independente, şi nu permit să le fie încălcat spaţiul personal.

În ciuda tuturor aparenţelor, acestea au nevoie de multă dragoste, tandreţe, afecţiune şi respect. De multe ori, le place să iasă în oraş, la vânătoare de alte specimene de bărbaţi. Acestea sunt genul de persoane care nu pot fi ţinute uşor în frâu.

Citeste articolul complet pe YVE.ro