HOROSCOP: Top 5 zodii cu care să te căsătoreşti

Familişti convinşi, concentraţi pe situaţia financiară sau în căutarea succesului, am ales cinci zodii care sunt fruntaşe la aceste capitole. Astfel, dacă cauţi căsnicia perfectă, sugestiile noastre îţi vor fi de mare ajutor. Nativii zodiilor pe care le vei putea descoperi în galeria foto îndeplinesc majoritatea atuurilor necesare pentru o casinicie de succes sau una lipsită de nevoi. Sunt devotaţi, taţi ideali şi se vor căuta mereu un trai mai bun. Tu cu ce zodie te potriveşti?

04 feb. 2017, 07:39
HOROSCOP: Top 5 zodii cu care să te căsătoreşti

Rac

O zodie extrem de domestică, racul este un familist convins care va pune mare preţ pe familia sa şi îşi vor asuma toate responsabilităţile de la gătit, la a avea grijă de casă. Mai mult, pentru că adoră copii, racii vor fi taţi exemplari. Gentil, sensibil şi mereu motivat, bărbatul rac va căuta mereu succesul şi un trai din ce în ce mai bun.

Scorpion

Dacă accepţi faptul că scorpionul trebuie să conducă în casnicie, vei avea o relaţie foarte bună cu această zodie. Pasional, deştept, devotat şi extrem de ambiţios, bărbatul scorpionul va găsi mereu calea pentru a-ţi îndeplini toate visele. Totodată, fiind o zodie de succes, se vor asigura ca soţiei şi copiilor să nu le lipsească nimic din ceea ce îşi doresc.

Capricorn

Chiar dacă capricornul pune deseori cariera înaintea unei relaţii, atunci când vine vorba de familie face tot posibilul pentru a se asigură ca va avea stabilitate emoţioanlă şi o situaţie financiară bună. Astfel, dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti statutul, capricornul este zodia ideală pentru tine. Mai mult, bărbatul capricorn pune mare preţ pe latura parentală şi îşi doreşte ca familia lui să fie una unită. Mereu ambiţios, determinat şi muncitor, capricornul va şti să se descurce şi să treacă cu bine peste problemele întâmpinate în viaţă.

Fecioară

O zodie extrem de ordonată, vei şti că vei avea mereu o casă curată dacă vei alege traiul alături de această zodie. Practic, deştept şi ambiţios, bărbatul fecioară va căuta confortul şi luxul sinonim cu o viaţă bună, chiar regească. Mai mult, îşi va proteja mereu familia şi îi va asigura stabilitatea financiară

Taur

Dintre toate zodiile, se spune ca taurul ar fi cel mai bun soţ. Este bun, blând, devotat şi mereu va pune familia pe primul loc. Mai mult, poţi uita de problemele financiare atunci când te căsătoreşti cu un taur. Această zodie se va asigura mereu ca familiei lui să nu îi lipsească nimic şi să îi meargă bine. Responsabil şi curajos, taurul va lua mereu cele mai bune decizii.